Selçuklu Belediyesi'nden Egitime Kapali Spor Salonu Ve Suni Çim Saha Destegi

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi tarafindan Selçuklu Fen Lisesi’ne kazandirilacak olan kapali spor salonu ve suni çim sahanin yapimi devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi'nden Egitime Kapali Spor Salonu Ve Suni Çim Saha Destegi
Selçuklu Belediyesi egitime ve gençlige olan destegine ilçede bulunan okullara kapali spor salonlari ve suni çim sahalar kazandirarak devam ediyor. Bu çerçevede projelendirilen Selçuklu Fen Lisesi Kapali Spor Salonu ve Suni Çim Sahanin yapim çalismalari araliksiz sürüyor. Egitimi ve gençligi her zaman önemseyen Selçuklu Belediyesi kapali kapali spor salonu ile bu yatirimlarini taçlandiriyor. Insa edilen kapali spor salonu, bodrum ve zemin kattan olusacak. Bodrum katinda 4 adet spor salonu, 2 adet soyunma odasi, teknik alanlar ve duslar yer alacak. Zemin katta ise hentbol ölçeginde spor salonu, 2 adet soyunma odasi, bay-bayan ögretmenler odasi ve dus alanlari bulunacak.

“Çocuklarimiz için ne yapsak az”

Selçuklu’da okullarin ihtiyaçlari dogrultusunda yeni egitim yatirimlarini ilçeye kazandirmaya devam ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Selçuklu Belediyesi olarak gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin isteklerine her sartta önem veriyor, çocuklarimizin daha nitelikli ortamlarda egitimlerini sürdürebilmeleri adina elimizi tasin altina koymaya devam ediyoruz. Çocuklarimiz her seyin en iyisini hak ediyor ve onlar için ne yapsak az. Selçuklu Fen Lisemizde kapali spor salonu ve suni çim saha ihtiyaci vardi. Selçuklu Belediyesi olarak lisemizde gayet modern, spor alanindaki tüm ihtiyaçlarini karsilayacak spor salonu ve yaninda bir de suni çim sahayi kazandirmak için çalismalara basladik. Günümüz sartlarindan uygun ve tüm detaylar düsünülerek insa edilen spor salonlarimizin yapim çalismalari hizla devam ediyor. Insallah okulumuza çocuklarimizin daha modern ve konforlu bir ortamda spor yapmalarini saglayacak nitelikli bir tesisi kazandiracagiz. Hem egitim hem de spor alaninda ilçeye deger katacak bu yatirimin hem milli egitimimize hem de spor camiamiza hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA