Sarkilar Otizimli Bireyler Için Söylendi
Balikesir Türk Müzigi Korosu’nun Otizimli Bireyleri Destekleme Vakfi isbirligi ile gerçeklestirdigi konserde, Selahattin Altinbas’in ölümsüz eserleri kulaklarin pasini sildi.

Konserin açilis konusmasini yapan Balikesir Musiki Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Nilgül Bulca’nin ardindan Balikesir Otizmli Bireyleri Destekleme Dernegi Baskani Fatma Tabanli, otizimli bireyler yararina gerçeklestirilen konserin düzenlenmesinde emegi geçen herkese tesekkür etti.
Balikesir Musiki Dernegi Onursal Baskani Levent Tellioglu ve Balikesir Musiki Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Nilgül Bulca’nin da yer aldigi Balikesir Türk Müzigi Korosu Konserine Vali Yardimcisi Ömer Faruk Günay, Karesi Kaymakami Metin Arslanbas, Altieylül Belediye Baskan Vekili Ismail Baha Torun ve çok sayida sanatsever katildi.
