Turunç Masa, 10 Yilda 5 Milyon 426 Bin 85 Kent Sakiniyle Iletisime Geçti

Antalya’da Muratpasa Belediyesi’nin 10’uncu yilini geride birakan yönetisim sistemi Turunç Masa’yi ilçe sakinleri anlatti.

Turunç Masa, 10 Yilda 5 Milyon 426 Bin 85 Kent Sakiniyle Iletisime Geçti
Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal’in her detayiyla ilgilendigi Turunç Masa, halkla iliskiler, iletisim ve bir yönetim projesi olarak 17 Kasim 2014’te uygulanmaya basladi.

Turunç Masa, 10 yil içinde basvuru masasi, çagri merkezi, gezici ekipler, sosyal medya, web ve basin birimleriyle kurulusundan bu yana Muratpasalilarin istek, öneri ve sikayetlerini çözüme kavusturdu. Turunç Masa, 10 yilda 5 milyon 426 bin 85 kent sakiniyle iletisime geçti.

Ilçe sakinleri anlatti

Muratpasa sakinlerinden Neslihan Demircioglu, Turunç Masa’nin ihtiyaç duyduklarinda ulasabildikleri bir destek hatti oldugunu söyledi.

“Benim için Turunç Masa, belediyemizin hem bilgi alabilecegimiz hem de bize kolayliklar sunan bir hizmeti” diyen Demircioglu, birçok konuda Turunç Masa’dan destek aldigini belirtti.

Demircioglu, sokak hayvanlari, sosyal yardimlasma ve bitki desteginin yani sira deprem felaketinde de Turunç Masa faaliyetlerinin etkisinin büyük oldugunu dile getirdi.

Turunç Masa’nin Muratpasa Belediyesi’ne bagli sikayetlere çözüm üreten bir birim oldugunu söyleyen Rasit Mercan ise “Benim için Turunç Masa, taleplerimiz sonuçlanana kadar takibin saglanmasidir” dedi.

Kadir Akgöl ise “Benim için Turunç Masa, belediyeye gitmeden sikayetlerimizi dile getirmektir. Onlar da gereken islemleri yapiyor” diye konustu.

Akgöl, ayrica islemler tamamlanirken Turunç Masa’nin kendilerine dönüs yaparak süreç hakkinda bilgilendirdiklerini de söyledi.

Kaynak: İHA