Agri Gençlik Ve Spor Il Müdürü Din, Yurt Müdürleri Ile Bulustu

Agri Gençlik ve Spor Il Müdürü Fedai Din, yurt müdürleri ile bir araya gelerek yurt hizmetleri, güvenlik ve ulasim konularini ele aldi.

Agri Gençlik Ve Spor Il Müdürü Din, Yurt Müdürleri Ile Bulustu
Yurt Hizmetleri Müdürü Nesim Aydin, Yurt Idari Isler Sube Müdürü Gökmen Aslankiliç, yurt müdürleri ve yurt yönetim personelinin de katildigi toplantida Din, yurtlarla ilgili detayli bilgiler aldi. Din, toplantida yaptigi konusmada, kendilerine emanet edilen ögrencilerin barinma, ulasim ve güvenlik gibi konularda herhangi bir sorun yasamamalari için özveriyle çalismanin önemini vurguladi.

Yurtlarda ögrenci memnuniyetinin ön planda tutulmasini, gençlerin makul taleplerinin yerine getirilmesini ve ders çalisma ortamlarinin en iyi sekilde planlanmasini isteyen Din, yurt müdürlerinden bu konularda gereken hassasiyeti göstermelerini istedi.

Din, "Gençlerimiz bizim gelecegimizdir. Onlarin en iyi sekilde yetismeleri için elimizden gelen her seyi yapmaliyiz. Yurtlarimizda ögrencilerimizin huzurlu ve güvenli bir sekilde barinmalarini ve egitimlerini görmelerini saglamak bizim görevimizdir." dedi.

Toplanti, yurt müdürlerinin görüs ve önerilerinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA