Yilmaz Açiklamasi 'Halk Belediyeciligi Gaziantep'te Iktidar Olacak'

Zafer kutlamasi ve tesekkür konusmasi için Gazianteplilerle bulusan Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, “Bu zaferimizi Gaziantep’e yaymak istiyoruz. Partimiz adina çalisip üretecegiz. Sehitkamil özelinde Gaziantep’in her bir ferdi en iyi sartlarda hizmet görmek istiyor. Halk belediyeciligi Gaziantep’te iktidar olacak” dedi.

Yilmaz Açiklamasi 'Halk Belediyeciligi Gaziantep'te Iktidar Olacak'
Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, 31 Mart 2024 Mahalli Idareler Seçimlerinde büyük bir zafer elde etti. Kendisini destekleyenlere tesekkür etmek için yikilan eski Sehitkamil Belediyesi binasinin oldugu yerde Gazianteplilerle bir araya gelen Baskan Umut Yilmaz, yogun ilgi gösterilen programda katilimcilarla birlikte zafer kutlamasi yapti.

Kutlamalar esnasinda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel, 30 yil sonra Sehitkamil Belediyesini rekor oyla kazanarak büyük bir zafere imza atan Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz’i telefonla baglanarak tebrik etti.

Kutlamalara; Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Agbaba, Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekilleri Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Il Baskani Reis Reisoglu, Cumhuriyet Halk Partisi Sehitkamil Ilçe Baskani Hursit Yildirim, meclis üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

“Yapacagimiz çok is var”

Kendisine destek veren herkese tesekkür eden Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, “Biz bu memleketi yeniden kuracagiz arkadaslar. Biz her zaman sizin yaninizda olacagiz. Biz bu yola çikarken söz verdik. Biz önce mutlu bir Sehitkamil yapacagiz dedik. Sehitkamil’e denizi getirsem siz mutsuz olduktan sonra hikaye. Bizim yapacagimiz sey su; biz bu memleketi sizinle birlikte yönetecegiz. Her zaman söylüyorum, sakin ha bizden partizanlik beklemeyin. Bu millet ne çektiyse partizanliktan çekti. Partizanliga asla yer yok; AKP’li, MHP’li, CHP’li hepsi esittir. Sehitkamil’de kimseyi ötekilestirmeden, her vatandasimiza esit hizmet sunacagiz. Bugün daha çok çalisma zamani. Ilçemizde yapacagimiz çok is var. Projelerimizi, halkimiza verdigimiz sözleri kademeli bir sekilde hayata geçirecegiz. Bu zaferimizi Gaziantep’e yaymak istiyoruz. Partimiz adina çalisip üretecegiz. Sehitkamil özelinde Gaziantep’in her bir ferdi en iyi sartlarda hizmet görmek istiyor. Halk belediyeciligi Gaziantep’te iktidar olacak” ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İHA