MHP Il Baskani Yurdagül Açiklamasi 'Askale'nin Huzurunu Ve Maneviyatini Kimse Bozamaz'

MHP Il Baskani Adem Yurdagül, ‘Askale’nin huzurunu ve maneviyatini kimse bozamaz’ dedi.

MHP Il Baskani Yurdagül Açiklamasi 'Askale'nin Huzurunu Ve Maneviyatini Kimse Bozamaz'
Beraberinde Askale Belediye Baskanligina seçilen Cumhur Ittifaki adayi Senol Polat ile partisinin ilçe binasinda halka hitap eden MHP Il Baskani Yurdagül, sükunet ve huzurun Askale’den eksik olmayacagini söyledi.



Yurdagül konusmasinda sunlari kaydetti; ‘31 Mart günü gerçeklesen yerel seçimler kapsaminda kesinlesmeyen sonuçlara göre Askale ilçemizde Cumhur Ittifaki adayimiz Senol Polat, hemsehrilerimizin teveccühüyle belediye baskanligi yarisini gögüslemistir. Demokrasinin en önemli ayagi olan seçim isleminde vatandasimiz iradesini ortaya koymus oylarini Cumhur Ittifakindan yana kullanmistir. Farkli partilere bagli adaylarda bu sonuçlara itiraz etmis, konu yargi yoluna tasinarak hepimiz tarafindan gelecek cevap beklenmektedir. Fakat, huzurun ve güvenin ilçesi Askale’mizde bugün bazi kötü niyetli kisiler tarafindan kiymetli vatandaslarimiz tahrik edilmek suretiyle kargasaya ve kavgaya mahal vermis durumdadir. Bizlerde bu duruma son vermek adina ilçemize giderek, vatandasimiza itidal çagrisinda bulunarak gergin ortamin yatismasi adina gerekli müdahalede bulunmus durumdayiz.

Buradan kötü niyetli zihniyetlilere sesleniyorum; Askale ilçemizde Cumhur ittifakina oy veren ya da vermeyen herkes bizim kardesimizdir, kendilerinin huzur ve refahi bizim için her seyin üstündedir. Askaleli her bir kardesimizin adimini attigi yere biz gövdemizi koyariz. Askale’mizin huzurunu bozmaya çalismayin, Askale’de birligimizi bozmaya çalismayin. Biz milletin iradesine nasil saygi gösteriyorsak ayni saygiyi sizlerde gösterin. Hiç bir sekilde ve kosulda kardesligin ve birligin hakim oldugu ilçemize nifak sokamayacaksiniz. Bizler buna asla müsade etmeyecegiz. Askaleli hemsehrilerimizde bu duruma asla geçit vermeyecektir. Askale dün oldugu gibi bugünde tavrini Cumhur Ittifakindan yana kullanmistir. Buna kimse karsi duramayacaktir.’
Kaynak: İHA