Izmir'de Baba Dehseti Açiklamasi 1 Kizini Öldürdü, Digerini Yaraladi

Izmir’in Karabaglar ilçesinde cinnet getirdigi iddia edilen bir kisi, iki kiz çocugunu tabancayla vurduktan sonra ayni silahla intihar tesebbüsünde bulundu. Meydana gelen olayda 6 yasindaki kiz çocugu hayatini kaybederken, 10 yasindaki kiz çocugu ve babasi agir yarali olarak hastaneye kaldirildi.

Izmir'de Baba Dehseti Açiklamasi 1 Kizini Öldürdü, Digerini Yaraladi
Olay saat 22.00 siralarinda Abdi Ipekçi Mahallesi 3721 sokakta bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir esinden ayri yasayan ve psikolojik sorunlari oldugu öne sürülen Umut A. (34), yakinlari vasitasiyla esiyle barismak istedi. Esi E.A. (30) barisma istegini reddedince Umut A., esyalarini toplamak istedigini söyleyerek kiz çocuklari Tugçe Akbas (6) ve S.A.’yi (10) kendisinin yasadigi eve götürdü. Bu esnada evde cinnet getirdigi öne sürülen Umut A., tabancasiyla kiz çocugu Tugçe Akbas’in kafasina, S.A.’nin da karnina ates etti. Çocuklar kanlar içerisinde yere yigilirken bu esnada Umut A., ayni tabancayla kendi kafasina ates etti. Silah seslerini duyanlarin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi.

Hastaneye kaldirildilar

Babasi tarafindan tabanca ile vurulan Tugçe Akbas, Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilirken babasi Umut A. ve S.A., Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde kaldirildi. 6 yasindaki Tugçe, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Baba Umut A. ve 10 yasindaki S.A.’nin hayat tehlikesinin oldugu ögrenildi. Tugçe Akbas’in cansiz bedeni, savci tarafindan yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA