Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Kapimiz Da Gönlümüz De Milletimize Hep Açik Olacak'

Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, kapilarinin da gönüllerinin de her zaman millete açik oldugunu söyledi.

Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Kapimiz Da Gönlümüz De Milletimize Hep Açik Olacak'
31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri’nde Ilkadim Belediye Baskani seçilen Ihsan Kurnaz’a hayirli olsun ziyaretleri sürüyor. Baskanlik makaminda misafirlerini ve hayirli olsun dileginde bulunmaya gelen vatandaslari kabul eden Baskan Kurnaz, vatandaslar, STK temsilcileri ve yöneticilerini agirladi.

“Kapimiz da gönlümüz de milletimize hep açik olacak”

Ayrim yapmayan, herkese esit yaklasan, seffaf ve hesap verebilen bir yönetim anlayisina sahip olduklarini vurgulayan Baskan Ihsan Kurnaz, “Seçim döneminde Ilkadimli hemsehrilerimize söz verdik. Kimseyi ayirmadan, herkese esit hizmet edip, her kesimin belediye baskani olacagiz insallah. Belediyenin kapisi herkese açik olacak. Bu anlamda göreve seçildigimizden bu yana kapimiz, Ilkadim’da her kesimden insanimiza açik oldu. Olmaya da devam edecek” dedi.



“Ilkadim’i gurur duyulan ilçe haline getirecegiz”

Ilkadim’in kaybedecek vakti olmadigina deginen Baskan Ihsan Kurnaz, “Ilkadim’in kaybedecek vakti olmadigini biliyoruz. Gerekli ön çalismalari hizlandirip kisa sürede sahaya çikacagiz. Ilkadimli hemsehrilerimiz sunu bilsin: Ilçemizi herkesin yasamaktan mutlu oldugu, gurur duydugu bir ilçe haline getirecegiz. Bunun için çok çalisacagiz. Hemsehrilerimizin destekleri ile hep birlikte bunu basaracagiz” diye konustu.

Baskan Kurnaz, bir yandan da belediyenin mevcut tablosunu analiz ettiklerini, kisa süre içerisinde sahaya çikip çalismalara bizzat nezaret edecegini ifade etti.

Kaynak: İHA