Temiz Bir Sehitkamil Için 7/24 Çalisma Yürütülüyor

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, toplumun yasam kalitesine dogrudan etki eden ve çevreyi korumak için hayati öneme sahip temizlik konusunda çok hassas olduklarini söyledi.

Temiz Bir Sehitkamil Için 7/24 Çalisma Yürütülüyor
Göreve basladigi andan itibaren en hassas davrandigi konularin basinda gelen temizlik konusuyla ilgili ilçe genelinde 7 gün 24 saat kesintisiz mesai yapildigini kaydeden Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, piril piril bir Sehitkamil hedefiyle çalisma yürüttüklerini ifade etti.

Kamuoyuna açik tüm alanlari, her zaman temiz, düzenli ve saglikli tutma amacini tasidiklarini dile getiren Baskan Avukat Yilmaz; çöp toplama, cadde ve kaldirim temizligi, park ve yesil alan temizligi gibi faaliyetleri, ilçenin her noktasinda esit hizmet ilkesine uygun rutin olarak gerçeklestirdiklerini aktardi.

Temizlik hizmetlerinin toplumun yasam kalitesini artirmak ve çevreyi korumak için hayati öneme sahip olduguna isaret eden Baskan Yilmaz, bu hizmetlerin etkin bir sekilde yürütülmesinin, çevre sagligi ve genel toplumsal refah açisindan önemine vurgu yapti.

“Yogun bir çaba içerisinde mesaimize devam ediyoruz”

Temizlik faaliyetlerinin hem bireysel saglik hem de toplum sagligi açisindan büyük bir öneme sahip olduguna deginen Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, “Genel olarak, temizlik sadece bireysel saglik için degil, ayni zamanda çevre sagligi, toplumsal refah ve ekonomik kalkinma için de hayati bir öneme sahiptir. Bu nedenle temizlik ve hijyen konularina gereken önemin verilmesini, ekip arkadaslarimizla çok önemsiyoruz. Piril piril bir Sehitkamil için ekip arkadaslarimizla birlikte yogun bir çaba içerisinde mesaimize devam ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA