Siirt'te 9. Kitap Fuari Açildi

Siirt’te bu yil ‘Çocuklar Okusun’ temasiyla 9’uncusu düzenlenen kitap fuari ziyaretçilere kapilarini açti.

Siirt'te 9. Kitap Fuari Açildi
Dualar esliginde açilisi yapilan fuarda konusan Siirt Valisi Dr. Kemal Kizilkaya, valilik himayesinde 9. Geleneksel Siirt Kitap Fuari’ni büyük bir cosku ile açtiklarini söyledi.

Binlerce yillik tarihi mirasindan aldigi ilhamla, Cumhuriyetin 100. yil kutlamalari çerçevesinde ’Yüzyillar Boyu Oku’ sloganiyla 11 Aralik 2023 tarihinde kitaplarin dünyasina baslatilan yolculukta Siirt Kitap Fuari’nin büyük mesafeler kat ettigini belirten Vali Kizilkaya, "Bu kutlu yolculugu bu yil da, aydinlik yarinlarimiz olan çocuklarimiz için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami coskusunu ’Çocuklar Okusun’ diyerek kitapseverlerle bulusuyoruz. Bu vesile ile kitap fuarinin hayirlara vesile olmasini diliyoruz’’ dedi.

Ögrencilerden Sirma Özdemir, okuluyla birlikte geldigi fuardan memnun oldugunu dile getirerek, "Kitap fuarina geldim. Çok güzel bir etkinlik olmus. Herkese tesekkür ederim" ifadelerini kulllandi.

Ögrenci Zehra Yontas da güzel kitaplar oldugunu belirterek, "Çok güzel bir etkinlik düzenlemisler. Kitabimi aldim. Herkese çok tesekkür ederim" diye konustu.

Ögrencilerden Özlem Kaya ise "Begendigim kitaplari aldim. Çok güzel kitaplar vardi. Bunun için herkese tesekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA