Küçükler Bocce Müsabakalari Tamamlandi

Afyonkarahisar’da okul sporlari kapsaminda Bocce, Petank ve Volo basamak müsabakalari heyecanla gerçeklesti. Bu müsabakalara farkli yas gruplarindan çok sayida ögrenci katilim göstererek hem sportif becerilerini gelistirme hem de eglenme imkani buldu.

Küçükler Bocce Müsabakalari Tamamlandi
15-16 Nisan 2024 tarihleri arasinda Kocatepe Spor Kompleksinde yapilan müsabakalar kiyasiya mücadelelere sahne oldu. Yapilan müsabakalar sonucunda dereceye giren okullar ile ferdi yarisan sporcular belirlendi.

Bocce Volo Basamak yarismalari ferdi katilimli yapildi. Erkeklerde Bekir Alper Demirkus birinci, Mehmet Sakar ikinci, Miraç Ertes üçüncü ve Semih Ege dördüncü oldu. Kizlarda ise Gülsah Altin birinci, Havva Kocaöz ikinci, Kübra Gülsah Içli üçüncü ve Hasibe Gökbas dördüncü oldu.

Bocce Petank yarismalarinda ise kizlarda Bektes Ortaokulu birinci olurken, Sevim Turunç Ortaokulu ikinci, Karaaslan Ortaokulu üçüncü ve Osmanköy Ortaokulu dördüncü oldu. Erkeklerde de Kale Ortaokulu birinci, Bektes Ortaokulu ikinci, Beyyazi Ortaokulu üçüncü ve Erenler Sehit Ömer Sayar Ortaokulu dördüncü oldu.

Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu dereceye giren sporculari tebrik ederek kupa ve madalyalarini takdim etti.
Kaynak: İHA