Izmir Otogarinda Kokain Baskini Açiklamasi Esyalarin Arasindan Çikti

Izmir’e farkli bir kentten uyusturucu sevkiyati yapilacaginin bilgisini alan polis, Izmir Sehirlerarasi Otobüs Terminalinde yakaladigi süphelinin esyalarinin arasinda 1 kilo 90 gram kokain ele geçirdi. Ödemis’te de dron ile tarama yapan ekipler bin 17 kök kenevir tespit ederken, Gaziemir’de ise durdurulan araçtan 6 bini askin sentetik hap çikti.

Izmir Otogarinda Kokain Baskini Açiklamasi Esyalarin Arasindan Çikti
Izmir Il Emniyet Müdürlügüne bagli Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü, kente farkli bir ilden yüklü miktarda uyusturucu sevkiyati yapilacaginin bilgisini aldi. Harekete geçen ekipler, Izmir Sehirlerarasi Otobüs Terminalinde bir süpheliyi yakaladi. Süphelinin esyalari narkotik köpek yardimiyla didik didik aranirken, 1 kilo 90 gram kokain ele geçirildi. Gözaltina alinan sahis, adliye makamlara sevk edildi.

Dron taramasinda uyusturucular fark edildi

Bir baska operasyon ise Ödemis’te gerçeklestirildi.

Daglik bir arazide dron araciligiyla tarama yapan ekipler, makilik alan içerisinde ekili vaziyette bin 17 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.

Süphelenilen araçtan sentetik haplar çikti

Gaziemir Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri ise Beyazevler Mahallesi’nde durumundan süphelenilen bir araci durdurdu. Ekipler araçta yaptigi aramada; 6 bin 48 adet uyusturucu nitelikli sentetik hap ve ruhsatsiz tabanca ele geçirdi. Araçtaki E.S., M.B ve S.Ö isimli süpheliler gözaltina alindi.
Kaynak: İHA