Elazig'da Jandarma Ekipleri Ögrencilerle Birlikte Fidan Dikti

Jandarmanin 185. kurulus yil dönümü etkinlikleri çerçevesinde Elazig’da jandarma ekipleri, ögrencilerle birlikte fidan dikti.

Elazig'da Jandarma Ekipleri Ögrencilerle Birlikte Fidan Dikti
Jandarmanin 185. kurulus yil dönümü etkinlikleri çerçevesinde Elazig’da fidan dikme programi düzenlendi.

Bu çerçevede jandarma ekipleri, Harput Ekrem Uzel Ortaokulu ögrencileriyle birlikte Jandarma Sehitler Ormaninda bir araya geldi. Ögrenciler ve jandarma ekipleri tarafindan tek tek dikilen 300 fidana ardindan can suyu verildi.

Jandarma Sehitlikler Ormanina fidan diktiklerini dile getiren ögrenci Nevanur Türkay, “Burada jandarma agabeyler ve ablalar bize çok yardimci oldu. Birlikte fidan dikme etkinligi yaptik. Bu agaçlar büyürlerse güzel bir orman olur” dedi.

Fidan diktiklerini aktaran ögrencilerden Aysima Orta, “Jandarma ekipleri bize yardimci oldu. Insanlar insallah buraya cam veya herhangi bir atik atmazlar. Bunlar sonradan günes isinlariyla birlikte yangina neden oluyor. Umarim agaçlarimiz büyür. Insanlarimiz buna dikkat etmeli. Çünkü bu agaçlar gelecegimize nefes olacak” diye konustu.

Fidan diktiklerini belirten Naim Yesildal, “Arkadaslarimizla eglendik. Etrafimizi da temizledik. Agaçlarimiz büyüyecek. Bunlar bizim hayat kaynagimiz. Insallah baskalari da agaç eker ve dünya daha temiz olur” seklinde konustu.

Ögrencilerden Ezgi Sude Akisik ise “Ögretmenleriyle birlikte agaç diktiklerini “Hepimiz agaçlarimizi koruyalim. Her gün fidan dikelim. Çünkü bunlar bizim için çok önemli. Bugün bizim için çok güzel bir etkinlik oldu. Ayrica jandarma agabey ve ablalarimiz da bize yardimci oldu” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA