Büyüksehir Belediye Baskanlarindan Cemar'in Standina Ziyaret

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Cemil Tugay ve Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek, bu yil 29’uncusu düzenlenen Marble Izmir-Uluslararasi Dogaltas ve Teknolojileri Fuari’nin ana sponsoru olan Cemar Mermer ve Traverten’in standini ziyaret etti. Kula’dan dünyanin dört bir yanina ihraç edilen traverten tasinin ocaktan çikip müsteriye teslim edilmesine kadar gerçeklestirilen islemleri dinleyen büyüksehir belediye baskanlari, VR sanal gerçeklik gözlügü ile Kula’da hizmet veren Cemar Mermer ve Traverten’in ocak ve fabrikasini inceledi.

Büyüksehir Belediye Baskanlarindan Cemar'in Standina Ziyaret
Izmir Büyüksehir Belediyesi ev sahipliginde, IZFAS tarafindan düzenlenen dogal tas sektörünün en büyük küresel bulusmasi Marble Izmir Uluslararasi Dogaltas ve Teknolojileri Fuari, bu yil 29. kez ziyaretçilerine kapilarini açti. Sabah saatlerinde protokol üyelerinin katilimiyla resmi açilisi yapilan Marble Izmir Uluslararasi Dogaltas ve Teknolojileri Fuari’nin ana sponsoru olan Cemar Mermer ve Traverten, fuara katilan protokol üyeleri ve sektör temsilcilerine traverten ve mermerlerin çesitlerini anlatiyor.

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Cemil Tugay ve Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek ise açilis programinin ardindan fuarda çesitli incelemeler yaparak, fuarin Cemar Mermer ve Traverten’in standini ziyaret etti. Burada firmanin Genel Müdürü Yusuf Yalçin ile bir süre sohbet eden büyüksehir belediye baskanlari, Cemar Mermer ve Traverten’in Manisa’nin Kula ilçesindeki ocak ve isletmesini VR sanal gerçeklik gözlügü ile inceledi. Baskanlar ayni zamanda traverten tasinin ocaktan çiktiktan sonra fabrikadaki islemleri ve müsteriye ulasincaya kadar olan tüm asamalarini inceledi.

Marble Izmir’e bir kez daha ana sponsor olarak katilmanin gururunu yasadiklarinin altini çizen Cemar Mermer ve Traverten’in Genel Müdürü Yusuf Yalçin, dünyanin dört bir yanindan katilacak olan ziyaretçiler sayesinde firmalarin ticaret hacimlerinin artacagini söyledi.

Her geçen yil gelisen teknolojiye ayak uydurulan yeni tasarimlar ile Kula’nin adini da dünyaya duyurmaya devam ettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA