Baskan Tugay'in Seçimden Önce Söz Verdigi Iki Hat Açiliyor

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay, seçimden önce yurttaslardan gelen yogun talep üzerine 121 ve 508 numarali ESHOT hatlarini yeniden devreye alma sözünü tuttu. Mavisehir Aktarma Merkezi-Konak ve Menderes-Konak otobüs hatlari, 18 Nisan Persembe gününden itibaren hizmete açilacak.

Baskan Tugay'in Seçimden Önce Söz Verdigi Iki Hat Açiliyor
Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay, seçim vaatlerini yerine getirmeye devam ediyor. Halk Ekmek’te yapilan indirimin ardindan; su fiyatlarinda indirim, emekli ve anne dayanisma kartlari, Kentsel Dönüsüm Daire Baskanliginin yeniden kurulmasi için harekete geçen Baskan Tugay, seçim sürecinde yurttaslardan gelen yogun talep üzerine 121 ve 508 numarali ESHOT hatlarini da yeniden devreye aldiriyor.

Izmir Büyüksehir Belediyesi Ulasim Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurulunda onaylanan karar geregince; Mavisehir Aktarma Merkezi-Konak (121) ve Menderes-Konak (508) otobüs hatlari, 18 Nisan Persembe gününden itibaren yeniden hizmet vermeye baslayacak.

Hatlarin sefer saat ve güzergâh bilgileri, eshot.gov.tr internet adresinden ve ESHOT mobil uygulamalarindan görülebilecek.
Kaynak: İHA