Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik'i Kadin Istihdaminda Öncü Hale Getirdik'

Samsun’un Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçedeki kadinlarin is hayatinda yer almalarina yönelik önemli çalismalara imza attiklarini belirterek, “Hanim kardeslerimizi meslek sahibi yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik'i Kadin Istihdaminda Öncü Hale Getirdik'
Canik Belediyesi tarafindan hayata geçirilen projeler ile ilçedeki kadinlar için istihdam kaynaklari olusturuluyor. Kadinlar, Canik Belediyesi Hanim Konaklari’nda sürdürdükleri sertifikali mesleki egitimlere katilarak meslek ögreniyor.

Canik’te kadinlarin mesleki istihdamlarina yönelik projeleri hayata geçirdiklerini belirten Baskan Ibrahim Sandikçi, “Hanim kardeslerimizin meslek sahibi bireyler olarak farkli sektörlerde yer almasina büyük önem veriyoruz. Bu dogrultuda hayata geçirdigimiz projeler ve çalismalarla, Canikimizi kadin istihdaminda öncü hale getirdik. Canik Belediyesi Hanim Konaklarimizda farkli alanlarda sertifikali mesleki egitimler gerçeklestirmeye devam ediyoruz. Hanim kardeslerimiz ilgi alanlari ve yeteneklerine göre dilegi egitim programina katiliyor. Canik Genç Is Kadini Istihdami Projemiz ve CAMEK Mesleki Egitimlerimizle birlikte, hanim kardeslerimizin nitelik sahibi bireyler olarak yetismelerine vesile oluyoruz. Uzman egitmenlerimiz, atölyelerimiz, uygulamali ve teorik egitimin harmanlandigi özel egitim modüllerimizle, hanim kardeslerimizin mesleki istihdamlarina katki saglamaya devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA