Baskan Büyükkiliç'a AK Parti Il Yönetimi Ve Belediye Baskanlarindan Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Il Baskani Fatih Üzüm, il yönetimi ve ilçe belediye baskanlarini makaminda agirladi. 31 Mart Mahalli Idareler Seçimi’nin ardindan yapilan ilk ziyarette, Kayseri için yapilan ve yeni dönemde gerçeklestirilmesi planlanan hizmetler ele alindi.

Baskan Büyükkiliç'a AK Parti Il Yönetimi Ve Belediye Baskanlarindan Ziyaret
Büyüksehir Belediyesi Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarette AK Parti Il Baskani Fatih Üzüm, il yönetimi, AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Meral Kosar, Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, Develi Belediye Baskani Adem Sengül, Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk, Incesu Belediye Baskani Mustafa Ilmek ve Yesilhisar Belediye Baskani Halit Tasyapan yer aldi.

“Kayseri’miz için hizmetlere kaldigimiz yerden devam edecegiz”

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, 31 Mart Mahalli Idareler Seçimi’nin ardindan Büyüksehir Belediyesi’nde il baskani, il yönetimi ve ilçe belediye baskanlari olarak bir araya geldiklerini dile getirerek, Kayserililerin yerel yöneticilere verdigi yetki ve yükledigi sorumluluk ile hizmetlere kaldiklari yerden devam edeceklerini belirtti.

Baskan Büyükkiliç, “31 Mart’ta gerçeklesen mahalli idarelere seçimleri ile hemsehrilerimiz bizlere yetki vermis ve yeniden sorumluluk yüklemistir. Her zaman dedigim gibi bu yükü beraberce omuzlayacagiz. Seçimlerin yeniden hayirli olmasini temenni ederken, Kayseri için hizmetlere yine birlik, beraberlik ve dayanisma içerisinde kaldigimiz yerden devam edecegiz. Kayseri’miz için durmak yok yine kosmaya devam” ifadelerinde bulundu.

Gerçeklesen ziyarette günün anisina baskanlik makaminda hatira fotografi çektirildi.
Kaynak: İHA