Baskan Ahmet Akin Muhtarlarla Bulustu

Altieylül Ilçesi kirsal mahalle muhtarlari Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin’i ziyaret etti. Baskan Akin, “Köylerimize yapacagimiz hizmetleri önce köy muhtarlarimiza danisip görüslerini alacagiz. Çünkü; bizim en degerlilerimiz muhtarlarimiz ve köylerimiz” dedi.

Baskan Ahmet Akin Muhtarlarla Bulustu
Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin, belediye binasinda Altieylül Ilçesi kirsal mahalle muhtarlarini agirladi. Muhtarlara “Bizim en degerlilerimiz” diyen Baskan Ahmet Akin, on yillarin birikmis sorunlarini bildiklerini ve tümünü çözeceklerinin altini çizdi. Sadece 31 Mart yerel seçimleri öncesinde degil, Balikesir Milletvekilligi yaptigi 10 yil boyunca sehrin ilçelerini, kirsal mahallelerini karis karis gezip sorunlarini tespit ettigini vurgulayan Baskan Ahmet Akin, “Artik biz variz. Muhtarlarimiza ve köylere çok önem veriyorum. Her zaman sizlerin yanindayim” dedi.

’Sorunlar tek tek çözülecek’

Yeni olusturacaklari otobüs hatlariyla köylerin ulasim sorununu bitireceklerini ifade eden Baskan Akin, “Genel sekreterimize de daire baskanlarimiza da talimat verdim: ‘Bundan sonra köyde bir is yapilacaksa önce köy muhtarinin görüsü alinacak ve ona göre hareket edilecek.’ Tüm mahallelerde sosyal yardimlarin tamami muhtarlar üzerinden olacak. Su sikintisi yasanan, aritma ihtiyaci olan mahallelerimizin raporunu istedim. Hiçbir sorun yasanmamasi için gerekli adimlari hizli bir sekilde atiyoruz. Köylerimizin tarla yollarinin düzenlenmesi, mezarliklarin bakimlari için de gerekli talimatlari verdim, bizde insan ayirma, köy ayirma yok” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA