Hummel, DNA Konseptli Yeni Magazasini Samsun'da Açti

Spor giyim markasi hummel, DNA konseptli yeni magaza açilisini Samsun’da, Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Samsunsporlu futbolcular Zeki Yavru, Mustafa Tan, Carlo Holse ve Osman Çelik’in de katilimlariyla gerçeklestirdi.

Hummel, DNA Konseptli Yeni Magazasini Samsun'da Açti


hummel, Samsun Piazza AVM’de yeni bir magaza açilisi gerçeklestirdi. Açilisa hummel Türkiye’nin üst düzey yöneticilerinin yani sira Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Samsunsporlu futbolcular Zeki Yavru, Mustafa Tan, Carlo Holse ve Osman Çelik de katildi.



Yapilan açiklamaya göre, DNA konseptli magazanin en dikkat çekici özelliklerinden biri sürdürülebilirlik vurgusu yapmasi. Magaza içinde kullanilan bazi duvarlar geri dönüstürülmüs ‘Cardboard’ adi verilen dogal ve geri dönüsümlü panellerle hazirlandi. Bu ürünler kirletici madde içermezken ayni zamanda toprakta çözünebilir özelliklere sahip. Magaza konsepti, minimalizm ve Iskandinav ruhunu yansitarak marka kimligine ve tarihine gönderme yaparken ayni zamanda geçmisi günümüzle harmanliyor.

Markanin global DNA konseptli magazalarinin estetigi ve minimalizmi ön plana alan prensipleri ile yenilikçi yaklasimi, perakende sektöründe yeni bir soluk olmaya devam ediyor. hummel Türkiye ve Güney Bölge Ticari Direktörü Emre Akaslan, açilisla ilgili olarak, "Bugün burada yeni magazamizi açmanin, hem de bizim için çok önemli olan Samsun sehrinde açmanin büyük gurur ve mutlulugunu yasiyoruz. Süreçte emegi geçen tüm ekip arkadaslarima sonsuz tesekkürler" seklinde konustu.

Kaynak: İHA