Çukurca'daki Beyaz Su Selalesi Ilgi Odagi Oldu

HAKKARI – Hakkari’nin Çukurca ilçesinde bulunan ve karlarin erimesiyle birlikte su seviyesi yükselen Beyaz Su Selalesi vatandaslarin ilgi odagi oldu.

Çukurca'daki Beyaz Su Selalesi Ilgi Odagi Oldu
Ilçe merkezinden 10 kilometre uzakliktaki Narli köyü yolunda bulunan Sabir Dagi’nin eteginden çikan su kaynagi, bahar mevsimiyle birlikte güzel görüntüler olusturuyor. Hakkari-Çukurca kara yolu kenarinda bulunan ve yeniden akan Beyaz Su Selalesi, vatandaslarinda ugrak yeri haline geldi. Ilçe sakinlerinin bazilari selale kenarinda piknik yaparken bazilari ise hatira fotografi çektikten sonra tekrar yollarina devam ediyor.

Ilçe sakinleri, selalenin bahar mevsimiyle birlikte yeniden aktigini belirterek, “9 günlük bayram tatilini firsat bilerek Beyaz Su Selalesi’ni ziyaret etme firsatini bulduk. Beyaz Su Selalesi ilçeden 10 kilometre mesafedeki Narli köyü yakinlarinda bulunmaktadir. Bu selale akmaya basladigindan beri buraya apayri bir güzellik geldi. Insanlar adeta buraya akin ediyorlar. Kimileri burada piknik yaparken, kimisi ise hatira fotografi çektiriyor” dediler.
Kaynak: İHA