Eyüpsultan'daki Feci Kazada Viraji Alamayan Motosiklet Bariyere Çarpti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Eyüpsultan’da viraji alamayan motosiklet bariyere çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosiklet metrelerce sürüklenirken motosiklette bulunan bir kisi öldü, bir kisi ise yaralandi. Feci kazayi duyan kazazedelerin yakinlari olay yerine kostu.

Eyüpsultan'daki Feci Kazada Viraji Alamayan Motosiklet Bariyere Çarpti Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Kaza, saat 03.30 siralarinda Eyüpsultan Adnan Menderes Köprülü Kavsak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O-3 Karayolu Okmeydani ayrimindan Adnan Menderes Köprülü Kavsagi’na giren 34 HJC 291 plakali motosikletin sürücüsü, viraji alamayinca bariyerlere çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosiklet metrelerce sürüklenirken motosikletin sürücüsü ve yolcu konumunda bulunan kisi yola savruldu. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kavsakta trafigi yavaslatarak önlem alirken saglik ekipleri ise yola savrulan iki kisiye müdahale etti. Yapilan incelemelerde Hüseyin Güzel’in olay yerinde hayatini kaybettigi belirlenirken, Ali Güzel ise kazadan yarali olarak kurtuldugu tespit edildi. Kazayi duyan kazazedelerin yakinlari olay yerine kostu.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasinin ardindan talihsiz gencin cansiz bedeni incelenmek üzere Adli Tip Kurumu Morguna kaldirildi. Kazadan yarali olarak kurtulan Ali Güzel ise ambulansla hastaneye kaldirildi.

Polis ekipleri kazaya iliskin çalisma baslatti.
Kaynak: İHA