Bursa'da Seyir Halindeki Otomobil Alev Alev Yandi

Gebze-Orhangazi-Izmir Otoyolu’nda seyir halinde olan bir otomobil, motor bölümünden önce dumanlar çikti ardindan alev aldi. Içinde 3 kisinin bulundugu otomobilin sürücüsünün son anda emniyet seridine çekip araci terk etmeleri ile alev topuna dönen otomobil küle döndü.

Bursa'da Seyir Halindeki Otomobil Alev Alev Yandi
Olay, saat 11.30 siralarinda Gebze-Orhangazi-Izmir Otoyolu, Gemlik yakinlarinda meydana geldi. Alinan bilgilere göre, Istanbul’dan Bursa istikametine dogru gitmekte olan Halil Dikilitas (35) idaresindeki 16 BE 337 plakali otomobilin motor bölümünden dumanlar çikmaya basladi.



Emniyet seridine çekti

Diger sürücülerin de uyardigi otomobilin sürücüsü araci emniyet seridine çekti. Içinde 3 kisi bulunan otomobilde bulunan sahislar araçtan indikten sonra otomobil bir anda alev topuna döndü. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yanan otomobil itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken araç kullanilamaz hale geldi.

Trafik kontrollü saglandi

Araç yangini nedeniyle Gebze-Orhangazi-Izmir Otoyolu, Gemlik geçisinde trafik 2 seritten saglandi. Aracin olay yerinden kaldirilmasi sonrasinda ise trafik normale döndü. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA