Bolu Belediyesi'nin Yaptigi Park Kundaklandi

Bolu Belediyesi tarafindan Çikinlar Mahallesi’nde yapilan park kimligi belirsiz kisiler tarafindan kundaklandi. Oyun grubu ve kauçuk zemini tamamen yanan parkta incelemelerde bulunan Bolu Belediye Baskan Yardimcisi-Sözcüsü Rasim Özdemir, "Bu parki yakanlar vatan hainidir" dedi.

Bolu Belediyesi'nin Yaptigi Park Kundaklandi
Bolu Belediyesi tarafindan Çikinlar Mahallesi 1361 Sokak’ta yapilan çocuk parki, bu sabaha karsi kimligi belirsiz kisiler tarafindan kundaklandi. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine giden Bolu Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekipleri, kisa sürede yangini söndürdü.

Oyun grubu ve kauçuk zemini tamamen yanan parkta incelemelerde bulunan Bolu Belediye Baskan Yardimcisi-Sözcüsü Rasim Özdemir, itfaiye ekiplerinden aldigi bilgilere dayanarak, parkin benzin ya da baska yanici madde kullanilarak yakildigini belirtti.

Kaza ile böyle bir yanginin gerçeklesemeyecegini, parkin kimligi belirsiz kisiler tarafindan kundaklandigini belirten Özdemir, “Yakin zamanda seçim vardi ve bu seçim sonucunu hazmedemeyen birisi mi ya da Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olmayan birisi mi bu parki yakti su an bilmiyoruz. Ama sunu biliyoruz ki bunu yapanlar bu kentin, bu ülkenin vatandasi olamaz. Bu parki yakanlar vatan hainidir" diye konustu.

Parkta 1 Milyon TL’ye yakin maddi hasar meydana geldigini belirten Rasim Özdemir, “Yanan parkimizda bulunan oyun gruplari, ekiplerimiz tarafindan hemen yenisi ile degistirilecek” açiklamasinda bulundu.

Yanan parka gelen polis ve olay yeri inceleme ekipleri de çalisma yapti.
Kaynak: İHA