Bolu'da Feci Kaza Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali

Bolu’da D-100 karayolunda yolcu otobüsüne arkadan çarpan otomobil kagit gibi ezildi. Kazada 2 kisi hayatini kaybetti, 1 kisi yaralandi.

Bolu'da Feci Kaza Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali
Kaza, D-100 karayolu Ankara istikametinde Gölyüzü Kavsagi’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabanci plakali yolcu otobüsü Gölyüzü Kavsagi’nda yesil isigin yanmasiyla trafik isiklarindan Ankara istikametine dogru hareket etti. Bu esnada Ankara istikametinde seyreden 34 EA 5725 plakali otomobil, yolcu otobüsüne arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle araç kagit gibi ezildi. Otomobilde bulunan Serdar Genisyürek (19), Mehmet Ali Yoz (24) ve Ahmet S. (19) agir yaralandi. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen yaralilarin yakinlari, sinir krizleri geçirdi. Yaralilar ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle bölgede trafik akisi bir süre alternatif yollardan saglandi.

2 kisi hayatini kaybetti

Bolu Abant Izzet Baysal Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne agir yarali olarak sevk edilen Serdar Genisyürek ve Izzet Baysal Devlet Hastanesi’ne agir yarali olarak sevk edilen Mehmet Ali Yoz tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Ahmet S.’nin ise saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenildi.

Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA