Yetiskin Açiklamasi 'Kimseyi Ötekilestirmeden Birlikte Daha Güçlü Olacagiz'

Geçtigimiz Pazar günü gerçeklestirilen yerel seçimlerde Efeler Belediye Baskani olarak seçilen Anil Yetiskin yayimladigi mesaj ile kendisine destek veren herkese tesekkür ederek, "Kimseyi ötekilestirmeden birlikte daha güçlü olacagiz" dedi.

Yetiskin Açiklamasi 'Kimseyi Ötekilestirmeden Birlikte Daha Güçlü Olacagiz'


Aydin Il Seçim Kurulu tarafindan açiklanan resmi seçim sonuçlarina göre merkez ilçe Efeler’de Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Anil Yetiskin 71 bin 630 oy alarak Efeler Belediye Baskani olarak seçildi. Baskan Yetiskin, sosyal medya hesabindan mesaj yayimlayarak seçim döneminde birlikte yol yürüdügü parti yönetimine, milletvekillerine, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na ve kendisine oylari ile destek veren Efeler halkina tesekkür etti.

Halkin büyük bir kisminin destegini aldigi için büyük bir mutluluk ve gurur içerisinde oldugunu belirterek sözlerine baslayan Yetiskin, "Dün yapilan mahalli idareler seçiminde Efeler Belediye Baskanligi için sahsima verdiginiz destekten dolayi büyük bir mutluluk ve gurur içindeyim. Bana olan güveniniz, inanciniz ve samimiyetiniz için içtenlikle tesekkür ediyorum. Her birinizin destegi, benim için çok kiymetli ve önemli. Bu süreçte beni yalniz birakmayan, desteklerini esirgemeyen herkese ayrica minnettarim. Basta Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu olmak üzere, Aydin Milletvekillerimize, CHP Il Baskanimiza, Efeler Ilçe Baskanimiza, kadin ve gençlik kollarima, parti örgütüme ve meclis üyesi adayi arkadaslarima sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin destegi ve güveniyle, Efeler’imizi daha yasanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için var gücümle çalisacagim. Kimseyi ayristirmadan, ötekilestirmeden, birlikte daha güçlü ve daha basarili olacagimiza inancim tamdir. 1881’de Selanik’te dogan, mavi gözlü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün isigindan ayrilmadan Efeler’e hizmet etmeye söz verirken, hepinize bir kez daha tesekkür ediyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA