Otobüs Yazihanesindeki Köpek Kavgasinda 17 Yasindaki Çocuk Biçaklandi

Samsun’da otobüs terminalindeki bir yazihanede otobüsle köpek gönderme ücreti nedeniyle çikan kavgada biçaklanan 17 yasindaki çocuk yaralandi.

Otobüs Yazihanesindeki Köpek Kavgasinda 17 Yasindaki Çocuk Biçaklandi
Olay, Ilkadim ilçesi Kiran Mahallesi Yusuf Ziya Yilmaz Sehirlerarasi Otobüs Terminali içinde bulunan bir otobüs firmasi yazihanesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sattigi köpek yavrusunu dayisi I.Ç. ile birlikte yolcu otobüsü ile Tokat’a göndermek isteyen 17 yasindaki A.Y., yolcu otobüsü firmasina köpegi teslim edip 350 lira da ücret ödedi.

Otobüs firmasi çalisanlari, kögegi satin alan Tokat’taki kadini telefonla arayarak, köpegi götürdüklerinde 650 lira daha ücret istedi. Köpegi satin alan kadin, durumu telefonla A.Y.’ye haber verdi. Otogara giden A.Y. ve dayisi ile firma çalisanlari arasinda kavga çikti. Otobüs firmasi çalisani A.B.(52), A.Y.’yi kasigindan biçakla yaraladi. Kanlar içinde kalan çocuk, ambulansla Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. A.B. ise Samsun Emniyet Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Olay sirasinda darp sonucu yaralanan otobüs firmasi çalisani U.D. ise Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesinde ayakta tedavi edildi.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA