KAYMEK'in Teknofest Gençligi 92 Proje Ile Ön Degerlendirme Asamasina Geçti

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK A.S.’nin Robotik Kodlama Atölyelerinde Teknofest gençliginin proje çalismalari tüm hiziyla devam ederken KAYMEK ögrencileri Teknofest yarismasinda toplam 92 proje ile ön degerlendirme asamasina geçme basarisi gösterdi.

KAYMEK'in Teknofest Gençligi 92 Proje Ile Ön Degerlendirme Asamasina Geçti
Kayseri Büyüksehir Belediyesi Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in ‘yüz aki ve Kayseri’nin 6’nci üniversitesi’ olarak nitelendirdigi Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) mesleki egitim, kurs ve kültür sanat faaliyetlerini araliksiz sürdürürken Teknofest gençligini yetistirecek önemli çalismalara da imza atiyor.

Bu kapsamda KAYMEK tarafindan düzenlenen Robotik Kodlama Atölyelerinde Teknofest gençliginin proje çalismalari tüm hiziyla devam ediyor.

Milli Teknoloji Hamlesi adina atilmis en büyük adimlardan birisi olan Teknofest yarismasina basvuruda bulunan KAYMEK Robotik Kodlama Atölyesi TeknOMRIS ve Demir Mizrak takimi ögrencileri 92 proje ile ön degerlendirme asamasina geçme basarisi gösterdi. Ögrenciler, Insanlik Yararina Teknolojiler, Engelsiz Yasam Teknolojileri, Çevre ve Enerji Teknolojileri, Akilli Ulasim Sistemleri ve Egitim Teknolojileri kategorilerinde toplam 92 proje ile ön degerlendirme asamasina geçti.

KAYMEK Robotik Kodlama Atölyesi TeknOMRIS ve Demir Mizrak takimi ögrencileri, daima yanlarinda olan ‘genç dostu’ Baskan Büyükkiliç’a desteklerinden dolayi tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA