Baskan Altay Açiklamasi '5 Yil Daha Konya'ya Hizmet Edecegiz'

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri sonrasi açiklamalarda bulundu. Baskan Altay, seçim sonuçlarinin hayirlar getirmesini temenni ederek, "Konyalilar bize Büyüksehir’de ve ilçelerimizde Konya’yi yeniden yönetmek için 5 yillik bir ruhsat daha verdi. Konya’yi daha güzel yarinlara hazirlamak için gayret içerisinde olacagiz" dedi.

Baskan Altay Açiklamasi '5 Yil Daha Konya'ya Hizmet Edecegiz'
Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, seçim sonuçlarini AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Ziya Altunyaldiz, Mehmet Baykan, Meryem Göka, Selman Özboyaci, Mustafa Hakan Özer, AK Parti Il Baskan Hasan Angi, MHP Il Baskani Remzi Karaarslan, Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus ile birlikte AK Parti Konya Il Baskanligi’nda takip etti. Sonuçlarin netlesmesiyle birlikte Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Ankara’daki AK Parti Genel Merkezi’nde yaptigi konusma canli yayindan takip edildi.

“Milli irade sandikta tecelli etti”

Açiklamalarda bulunan AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi, milli iradenin sandikta tecelli ettigini ifade ederek, “Seçilen tüm belediye baskanlarimiza ve meclis üyelerimize hayirli olmasini diliyorum. Bir dönemi yeniden baslatiyoruz. Seçilen kardeslerimiz ve görevine devam edenler durmaksizin baslattiklari hizmetleri büyüterek sürdürecek. Göreve yeni gelen kardeslerimiz de devraldiklari bayraklari daha yüksege tasimak için ellerinden gelen gayreti gösterecekler. Bu sehir her seyin en güzeline layik. Çaba gösteren, gayret eden herkesten Allah razi olsun” diye konustu.

MHP Konya Il Baskani Remzi Karaarslan, milli iradeye saygi duyduklarini belirterek, Büyüksehir Belediye Baskani olarak seçilen Cumhur Ittifakinin adayi Ugur Ibrahim Altay ve ilçe belediye baskanlarini tebrik etti.

“Konyalilara seçim sürecinde bize gösterdikleri destekten dolayi tesekkür ediyorum”

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay ise, seçim sonuçlarinin hayirlar getirmesini temenni ederek, “59 günlük uzun bir maraton gerçeklesti. Bu maratonda çok yogun bir gayret gösterdik. 56 ilçe ziyaretinde bulunduk. 13 bin 371 kilometre yol kat ettik. 34 temel atma ve açilis programi gerçeklestirdik. Gittigimiz her yerde Konyalilardan sevgi gördük, muhabbet gördük, destek gördük. Bu vesileyle tüm Konyalilara seçim sürecinde bize gösterdikleri destekten dolayi tesekkür ediyorum. Bu çalismalarda bizimle birlikte gayret eden AK Parti ve MHP’nin degerli il baskanlarinin sahsinda tüm teskilat mensuplarimiza da tüm Konyalilar adina tesekkür ediyorum. Bir tesekkürüm de kiymetli milletvekillerimize. Hakikaten bizimle beraber Konya’nin 42 bin kilometrelik cografyasinda, 31 ilçesinde gayret gösterdiler. Onlara da ayri ayri tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Konyalilar bize Konya’yi yeniden yönetmek için 5 yillik bir ruhsat daha verdi”

Baskan Altay, konusmasinda sunlari ifade etti: “Çikan sonuçlar sehrimiz için, ülkemiz için hayirli olsun. 5 yil boyunca belediye baskani olarak, meclis üyesi olarak, muhtar olarak sehrimize hizmette bulunan herkese tesekkür ediyorum. Simdi yeni bir hikaye yazma zamani. Konyalilar bize Büyüksehir’de ve ilçelerimizde Konya’yi yeniden yönetmek için 5 yillik bir ruhsat daha verdi. Yarindan itibaren Konya’yi daha güzel yarinlara hazirlamak için gayret içerisinde olacagiz. 31 ilçemizin tamaminda seçilen belediye baskanlarimizla, belediye meclis üyelerimizle, muhtarlarimizla bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da uyumlu bir sekilde Konya’nin menfaatine olan her isin arkasinda olan bir anlayisla hizmet etmeye devam edecegiz. Konya, insallah yarinlari çok daha güzel bir sehir olacak. Ben buna inaniyorum. Bu vesileyle bize destek olan, oy veren, sandik basina giden tüm Konyalilara tesekkür ediyorum. Bu güvene layik olabilmek için gece gündüz demeden çalisacagiz, çaba sarf edecegiz ve 5 yil boyunca bu mübarek sehre hizmet etmek için gayret içerisinde olacagiz. Seçim Konya’da huzurlu bir ortamda ve bir demokrasi söleni olarak gerçeklesti. Simdi yarindan itibaren insallah görevimizin basinda Konya’ya hizmet etmek için yeni bir yolculuga çikiyoruz. Rabbim bizi muvaffak etsin, Rabbim bizi Konyalilara mahcup etmesin. Basta merkez ilçe belediye baskanlarimiz olmak üzere tüm belediye baskanlarimiza, seçilen tüm arkadaslarimiza Konya için birlikte çalismaya sabirsizlandigimizi ifade ediyorum.”
Kaynak: İHA