Üniversitesi Ögrencilerinden Kirik Ilkögretim Okuluna Ders Materyali Destegi

Düzce Üniversitesi Egitim Fakültesi’nden Dr. Ögretim Üyesi Senem Çolak Yazici rehberliginde, Düzce Üniversitesi birinci sinif Fen Bilgisi ögretmen adaylari, toplumsal sorumluluk dahilinde Kirik Ilkögretim Okulu’nda ögrenim gören ögrencilere materyal desteginde bulundu.

Üniversitesi Ögrencilerinden Kirik Ilkögretim Okuluna Ders Materyali Destegi
Düzce Üniversitesi ögrencilerinin özenle hazirlayarak okula ulastirdigi materyaller sergilenerek, daha sonra derslerde kullanilmak üzere yeni kurulmakta olan laboratuvarda yerini aldi. Ders materyalleri, ögrenme sürecini destekleyici ve ilham verici içerikleri barindiran duyu organlari, elektrik devresi, Ay’in evreleri, insan iskeleti, gezegenlerin dizilisi gibi ögretici görsellerden olusuyor.

Kirik Ilkögretim Okulu Yönetimi, bu nazik jest için Düzce Üniversitesi Egitim Fakültesi ögrencilerine ve Dr. Ögretim Üyesi Senem Çolak Yazici’ya tesekkürlerini iletti. Bu tür is birliklerinin, egitimde kalite ve erisilebilirlik açisindan önemli bir rol oynadigini belirten Kirik Ilkögretim Okulu yetkilileri, bu tarz projelerin, ögrencilere farkli bakis açilari sunarak onlarin egitim deneyimini zenginlestirdigini vurguladi.
Kaynak: İHA