Kuyumcu Soymak Isteyen Acemi Hirsiz Silahi Görünce Böyle Kaçti

Esenyurt’ta bir kuyumcuya giren acemi hirsiz, silah dogrultup tüm altinlari istedi. Kuyumcu sahibi alarma basip, tezgah altinda bulunan kendi silahina davraninca hirsiz arkasina bakmadan kaçti. Yasanan o anlar kuyumcu kamerasina saniye saniye yansidi.

Kuyumcu Soymak Isteyen Acemi Hirsiz Silahi Görünce Böyle Kaçti


Olay, dün aksam 21.00 siralarinda Esenyurt Baglarçesme Mahallesi’nde bulunan bir kuyumcuda yasandi. Edinilen bilgiye göre, is yeri sahibi Ugur Yalçin ve yanindaki çalisani dükkani kapatmak üzere gün sonu aliyorlardi. Kepengi yarim birakan Yalçin, bir anda içeriye giren silahli sahsi görünce soke oldu. Içeriye giren hirsiz, “Kepengi tamamen kapatin, kasayi açin” dedi.

Ilk panik anini atlatan kuyumcu, karsi koyarak oyalamaya çalisti. Bu sirada tezgah altinda bulunan alarma basip yardim istedi. Soyguncunun tedirgin hareketleri ve disariya bakmasini firsat bilen kuyumcu aniden kendi silahina davrandi ve hirsiza dogrultu. Hirsiz, bu hamle karsisinda arkasina bakmadan dükkandan kosarak kaçti.

Soygun girisimi kamerada

Yasanan olay sonrasi polis ekipleri kuyumcuya geldi. Kamera ve parmak izi alan ekipler kaçan süpheliyi arama çalismasi baslatti. Basarisiz soygun girisimi ise kuyumcunun güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA