Bakan Tekin, Gençlerle Türkü Söyledi, Bayrak Törenine Katildi

Milli Egitim Bakani Prof. Dr. Yusuf Tekin, Erzurum programi çerçevesinde kent merkezinde cami açilisina katildi ve okul ziyaretleri yapti.

Bakan Tekin, Gençlerle Türkü Söyledi, Bayrak Törenine Katildi
Ilçe gezilerinin ardindan sehir merkezine geçen Bakan Tekin, yapimi yeni biten Haci Fakirullah Hoca Camii’nde cuma namazini kildi. Burada vatandaslarla sohbet eden Milli Egitim Bakani Prof. Dr. Yusuf Tekin, Kayakyolu Ilkokulu’nu ziyaret etti. Burada ögretmen ve ögrencilerle bir araya gelen Bakan Tekin daha sonra Raci Alkir Güzel Sanatlar Lisesine geçti. Raci Alkir Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü ögrencilerinden olusan korosundan, Erzurum türküleri dinleyen Bakan Tekin zaman zaman onlara eslik etti. Bakan Tekin okulda 8 Mart Dünya Kadinlar Günü vesilesiyle düzenlenen serginin açilisini yapti ve davetlilerle birlikte eserleri tek tek gezdi. Ardindan resim ve heykel atölyelerinde ögrencilerle görüstü, çalismalari hakkinda bilgi aldi. Bakan Tekin, Raci Alkir Güzel Sanatlar Lisesi ögrencilerle birlikte bayrak törenine katildi.

Daha sonra Bilim Erzurum’da da Üretken Akademi’de egitim gören ögrencilere basari sertifikasi verilmesi etkinligine katilan Bakan Tekin, projeleri ögrencilerden dinledi ve onlarla fotograf çekildi.
Kaynak: İHA