Sirnak Belediye Baskani Mehmet Yarka 34 Projesini Açikladi

AK Parti Sirnak Belediye Baskani ve Belediye Baskan Adayi Mehmet Yarka, Sirnak Proje Lansman organizasyonunda projelerini açikladi.

Sirnak Belediye Baskani Mehmet Yarka 34 Projesini Açikladi
Sirnak Belediye Baskani Mehmet Yarka, yeni dönem projelerini kamuoyuna açikladi.

34 yeni proje ile halkin karsisina çikan Yarka, yeni projeleri ile Sirnak’in her kösesine dokunacaklarini ve kentin ihtiyaçlarini karsilayacaklarini söyledi.

Geride kalan 5 yilda çok önemli projeleri Sirnak’a kazandirdiklarini kaydeden Yarka, önümüzdeki 5 yilda yapacaklari yeni çalismalarla Sirnak’i Türkiye’nin en modern kenti haline getirmek istediklerini belirtti.

Baskan Yarka, "Yaptiklarimizin teminati ile yapacak oldugumuz yeni isler için, Sirnak’in gelecegi için hangi siyasi parti ve görüse mensup olursa olsun herkesin destegini istiyorum. Bu memlekete yillardan beridir çivi çakilmamis. Ideoloji siyasetin artik defterini, pabucunu dama atip hizmet siyaseti baslattik. Ama hizmet siyasetini de baslatirken, bunu da vatandaslarimiza göstermemiz lazim. Irka gelirsek, Kürdüm, Kürt oglu Kürdüm ben, bunu da her yerde söylüyorum. Bu gün Kürt olanin eksik hizmet alacak diye bir sey yoktur. Hatta inanin artimiz var. Çünkü geçmiste bir sey alamamisiz, Bunu su an iman dolu Cumhurbaskanimiz var. Bu eksikleri de görüyor ve veriyor” diye konustu.

Baskan Yarka, çeyiz paketi destegi, Hos geldin bebek paketi, kadin taziye evi, Kentsel dönüsüm ve ögrencilere egitim burs destegi saglanacagini da belirtti.

Baskan Yarka, tarafindan kamuoyuna açiklanan projeler sunlar:

“Karti Atik Tesisi, Yeni Isale Hatti, Günes Enerji Santralleri (GES), Damat Evi, Dügün Salonlari, Cudi Dagi Sefine Külliyesi, Kültür Sanat ve Gençlik Festivalleri, Ücretsiz Kres Projesi, Kadin Taziye Evi, Kuzey Çevre Yolu Projesi, Üniversite Yan Yol Üst Geçit Projesi, Imar ve Yeni Yol Altyapisi Projesi, Sebze Hali ve Kent Pazari Projesi, Yeni Mezarliklar, Yeni Revizyon Imar Plani, Kentsel Dönüsüm Çalismalari, Sirnak Meslek Akademisi (SIRMES), Katli Otopark Projesi, Hayvan Barinagi Projesi, Yeni Belediye Tesisleri, Organize Sanayi, Yürüyüs Yollari, Butik Park Projesi, Millet Bahçesi, Gençlik Kafesi, Belediye Spor Tesisleri, Çeyiz Paketi Destegi, Egitim Bursu, Kadin Girisimcilik Merkezi, Hosgeldin Bebek Paketi, Yasli ve Engelli Bakimi, Sosyal Kart Projesi, Halkla Bulusma Günleri."
Kaynak: İHA