Bakan Simsek Açiklamasi 'Insana Dokunan Projeleri Ankara'dan Desteklemeye Devam Edecegiz'

Hazine ve Maliye Bakani Mehmet Simsek, Sahinbey Belediyesi tarafindan depremzede ve yetim aileler için yapimi tamamlan 100 adet konutun kura çekim törenine katildi. Bakan Simsek, insan odakli yatirimlarin öneminden bahsederek, "Insana dokunan projeleri Ankara’dan desteklemeye devam edecegiz" dedi.

Bakan Simsek Açiklamasi 'Insana Dokunan Projeleri Ankara'dan Desteklemeye Devam Edecegiz'
Bir dizi ziyaret ve program için Gaziantep’te bulunan Hazine ve Maliye Bakani Mehmet Simsek, Sahinbey Belediyesi tarafindan depremzede ve yetim aileler için yapimi tamamlan 100 adet konutun kura çekim törenine katildi.

Akkent Kültür ve Kongre Merkezi’nde kura çekim töreninde açiklamalarda bulunan Bakan Mehmet Simsek, yerelde yapilan ve insana dokunan projeleri Ankara’dan desteklemeye devam edeceklerini söyledi.



"Insana dokunan projeleri Ankara’dan desteklemeye devam edecegiz"

Projenin özellikle depremzedeler ve yetim aileler için yapilmasinin çok önemli oldugunu vurgulayan Bakan Simsek, "Burada çok anlamli bir proje için bir aradayiz. Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet kardesimiz, yüzlerce vatandasin rüyasini gerçeklestirdigi için tesekkür ediyorum. Bu projede fikir düzeyinden tamamlanma asamasina kadar emegi geçen herkese tebrik ediyorum. Simdiden herkese hayirli olsun. Bizim belediyelerimizin stratejisi eser siyasetidir. Herkesi, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, birligi, bütünlügü güçlendiren bir siyaset anlayisidir. Bugün hakikaten çok degerli bir kura çekimi törenindeyiz. Allah Mehmet Tahmazoglu’ndan, bütün ekibinden bunu düsündügü için, bunu hayata geçirdigi için razi olsun. Biz vatandasimizin hizmetindeyiz. Bu tür projeleri Ankara’dan desteklemeye devam edecegiz. Çünkü asil olan ve kalici olan budur" ifadelerini kullandi.

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu da özellikle depremzedeler ve yetim aileler için böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için çok mutlu olduklarini söyledi.



Ilk kuralari çocuklar çekti

Konusmalarin ardindan protokolle birlikte çocuklarin çektigi kuralar sonucunda 100 adet konutun hak sahipleri belirlendi. Hak sahibi olan vatandaslar Bakan Simsek ve Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu’na tesekkür etti.

Programa, Bakan Simsek’in yani sira Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, AK Parti Grup Baskanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, kent protokolü, depremzede ve yetim aileler ile çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA