Yenimahalleli Çocuklar Senlikte Bulustu

Yenimahalle Belediyesi, ilçede çocuklar için unutulmaz bir senlik düzenledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçeklestirilen ve birbirinden renkli etkinliklerin yapildigi “Çocuk Senligi” çocuklara eglenceli bir gün yasatti.

Yenimahalleli Çocuklar Senlikte Bulustu
Çocuklarin gönüllerince eglendigi senlige Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar’in yani sira Belediye Baskan Yardimcilari Yasar Neslihanoglu, Erhan Aras ve aileler de katildi.



Çocuklar doyasiya eglendi

Çocuk Senligi’nde ahsap boyama, çanta boyama, alçi boyama, çim adam yapimi gibi birbirinden renkli ve egitici stantlar Yenimahalleli çocuklar için kuruldu.

Öte yandan palyaçolar esliginde çalinan müziklere dans ederek eslik eden Yenimahalleli çocuklar, trambolin, tirmanma duvari, mini golf, kaydirak ve zip zip oyunlarinda enerjilerini atarken keyifli ikramliklarla da senlik coskusunu doyasiya yasadi.

Yatirimi çocuklara ve gençlere yapmaya devam edecegiz

Senlikte çocuklari yalniz birakmayan Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Yenimahalle’de her sey çocuklarimiz, gençlerimiz için. Yenimahalle’de her sey gelecek kusaklarin birlik, beraberlik, kardeslik içerisinde mutlu yasamasi için. Kresler, gençlik merkezleri, kütüphaneler, etüt merkezleri, kültür-sanat merkezleri, havuzlar, spor tesisleri açiyoruz. Çocuklarimizin daha iyi yetismesi, daha iyi egitim alabilmesi ve soran sorgulayan, düsünen ve düsündügünü ifade eden bireyler yetissin diye var gücümüzle çalisiyoruz.Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de yatirimi çocuklara ve gençlere yapmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA