Kars'ta Vatandaslar Oy Kullanmaya Basladi
Kars’ta 64 bin 725 seçmen belediye baskanini belirlemek ve oy kullanmak için sabahin erken saatlerinde oy kullanacaklari okullarin yolunu tuttu.

Sabahin ilk isiklariyla birlikte sokaga çikan vatandaslar oy kullanacaklari okullara gelerek oylarini kullanmaya basladi.
Fevzi Pasa Ilkögretim Okulu ve Ismet Pasa Ilkokulu’na gelen vatandaslar, görevlilerden oy pusulalarini alarak oylarini kullandi.
Seçimlerin hayirlara vesile olmasini dileyen Yakup Orhan Tan, “Vatana, millete hayirli olsun. Oyumuzu kullandik. Insallah iyi bir seçim olur, olaysiz bir sekilde bu seçim de biter” dedi.
Öte yandan, Kars Belediye Baskanligi için kent merkezinde 64 bin 725 seçmen, 195 sandikta oyunu kullanacak. Kars’ta oy kullanma islemleri 16.00’da sona erecek.
