Iyi Partinin Kazandigi Tek Il Nevsehir Oldu

31 Mart tarihinde yapilan Mahalli Idareler seçiminde Iyi Parti Belediye Baskan Adayi Rasim Ari oylarin büyük bir çogunlugunu alarak Belediye Baskani seçildi. Iyi Partinin Türkiye genelinde kazandigi tek il ise Nevsehir oldu.

Iyi Partinin Kazandigi Tek Il Nevsehir Oldu
Mahalli Idareler seçimlerinin ardindan kesin olmayan sonuçlara göre Nevsehir’in yeni Belediye Baskani 3 yil aradan sonra tekrar Rasim Ari oldu.

2019 seçimlerinde Ak Parti adayi olan ve Nevsehir Belediye Baskanligini kazanan Rasim Ari, 21 ay görev yaptiktan sonra, Nevsehir Belediye Baskanligindan istifa etmisti.

Genel seçimlerde Iyi Partiden Milletvekili Adayi olan Rasim Ari, 31 Mart seçimlerinde de Iyi Parti’den Nevsehir Belediye Baskan adayi oldu.

Kesim olmayan sonuçlara göre Nevsehir Belediye Baskanligini kazanan Nevsehir Belediye Baskani Rasim Ari parti binasi önüne gelerek halka seslendi.

Rasim Ari konusmasinda, “Bizi bir araya getiren Nevsehir’im bu zafer hepimizin zaferidir. Nevsehir evladina sahip çiktigini bir kez daha gösterdi. Beni o makama layik gören sizlere sükranim. Bizi hiçe saydilar, hafife aldilar. Ama gördügünüz gibi milletin iradesi üzerine bir güç yok oldugunu anladilar. Sadece merkez degil tüm ilçeleri kaybettiler. Geçen seçimlerde Rasim Ari sayesinde elde ettiginiz güç sizin gücünüz degilmis. Bunu bir kez daha gördük. Benim halkimi patates ile, koliler ile satin alamazsiniz” dedi.

Konusmanin hemen ardindan ise “Dik dur egilme bu millet seninle”, “Rasim Baskan”, “Nevsehir seninle gurur duyuyor” gibi sloganlar atildi.
Kaynak: İHA