Uluçay Açiklamasi '5 Yil Boyunca Maasimi Ihtiyaç Sahiplerine Bagislayacagim'

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Baskan Adayi Hüseyin Ceylan Uluçay yaptigi açiklamada 5 yil boyunca belediyeden maas almayacagini duyurdu. Uluçay, maasini sehit ve gazi ailelerine ve çocuklarina, engelli vatandaslara ve ihtiyaç sahiplerine bagislayacagini kaydetti.

Uluçay Açiklamasi '5 Yil Boyunca Maasimi Ihtiyaç Sahiplerine Bagislayacagim'
Uluçay yaptigi açiklamada belediye baskani seçilmesi halinde belediye baskanligi görevi boyunca maas almayacagini söyledi.

Uluçay açiklamasinda, “Ben Afyonkarahisar’a hizmetkar olacagim. Bu hizmetkarliginda bir bedeli olamaz. Ben Afyonkarahisar Belediye Baskani olarak göreve basladigimdan itibaren maasimi öncelik sehit ve gazi ailelerimize, çocuklarina, engelli vatandaslarimiza ve ihtiyaç sahiplerine olmak üzere bagislayacagim. Hizmetkarligin bir bedeli varsa ben bu bedeli manevi anlamda ahirette almak istiyorum. Alan belediye baskanlarimizin neden aldigini sorgulamiyorum lakin benim sahsi fikrim bu. Ben hiçbir zaman Afyonkarahisar Belediye Baskanligi maasina dokunmak istemiyorum. Biz hizmetlerimizi Allah rizasi için yapiyoruz. Bunun maddi karsiligini almamamiz lazim. Bu isi yapmanin bedeli bence dua olmalidir. Ben maasa degil hemsehrilerimin duasina talibim. Yeter ki hizmetlerimizle Afyonkarahisar’imiz gelissin yeter ki hemsehrilerim dua etsin. Benim için önemli olan bu” dedi.

Kaynak: İHA