Baskan Kepenek Açiklamasi 'Honaz'in Huzuru Bozulsun Mu?'

Honaz Belediye Baskani ve Belediye Baskan Adayi düzenledigi mitingde, “Bizim sloganimiz “Honaz’imizin huzuru için.” Honaz’in huzuru bozulsun mu?” dedi.

Baskan Kepenek Açiklamasi 'Honaz'in Huzuru Bozulsun Mu?'
Honaz Belediye Baskani ve Cumhuriyet Halk Partisi Honaz Belediye Baskan Adayi Yüksel Kepenek Çarsi Meydaninda miting düzenlendi.

Kalabalik katilimin oldugu mitingde cosku ise bir hayli yogundu. Honaz’i Türkiye’nin bir degeri yapabilmek amaciyla ilk günden itibaren çalistiklarini ifade eden Baskan Kepenek, “Honaz Belediyesi’nde çalisan tüm çalisanlarimiz hem mutluluk içinde hem huzur için hem de yüksek müreffeh içinde. Hiç kimsenin ekmegiyle oynamayiz. Bizim arkamizda sizler varsiniz. Göreve geldigimizde Fizik Tedavi Merkezi var miydi? Fizik Tedavi Merkezi’nde 2 bin 170 hasta tedavi oldu. Onlar olsaydi vallahi ücret alirlardi, biz almadik. Biz göreve geldigimizde Honaz egitim alaninda 19 ilçe arasinda 19. Siradaydi. Simdi 6. Siradayiz. Bu gariban Honaz 27 kente ürettigi fideyi gönderdi” dedi.

“Honaz’in huzuru bozulsun mu?”

Yeni dönemde göreve gelmeleri halinde çalismalarina devam edeceklerini ifade ederek konusmasinda huzur vurgusu yapan Baskan Kepenek, “Bizim sloganimiz “Honaz’imizin huzuru için.” Honaz’in huzuru bozulsun mu? Belediyeye girerken günesli gözlüklü adamlardan geçerek oraya gitmek ister misiniz? Sizin evladiniza, kardesinize kolayca gelip derdinizi anlatabilirsiniz. Yapacak çok projemiz var. 2014 seçimlerinde “98 dev proje” deyip, 8 proje yapanlardan olmayacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA