Sincan Belediye Baskan Adayi Ercan Projelerini Tanitti

AK Parti Sincan Belediye Baskan Adayi Murat Ercan, proje tanitim toplantisi düzenledi.

Sincan Belediye Baskan Adayi Ercan Projelerini Tanitti
Sincan Belediye Baskani ve AK Parti Sincan Belediye Baskan Adayi Murat Ercan, düzenlenen programda projelerini anlatti. Ercan, vatandaslara verdikleri desteklerden dolayi tesekkür ederek, görev süresi boyunca yaptigi hizmetlerden bahsetti. Sincan’da yasayan engelli vatandaslar için mola evleri yapacaklarini dile getiren Ercan, “Vatandaslarimizin muzdarip oldugu bir konu var. Engelli çocuklari var, baktigi kimseler var. Onu bir yere birakip hastaneye, gezmeye gidecek ama onu birakamadigi için gitmekte çok zorlaniyorlar. Bu ciddi bir ihtiyaçti. Insallah simdi mola evleri ile bu ihtiyaci ortadan kaldiracagiz. Aileler gelecek çocuklarini birakacak, istediklerini yapacaklar, sonra isleri bitince gelip teslim alacaklar” diye konustu.



Dijital Kampüs vaadi

Dijital Dönüsüm Akademisi ve Bilim Sincan gibi projelerle Dijital Kampüs’ün temelini attiklarini söyleyen Ercan, “Simdi bunu bir kampüse dönüstürüyoruz. Uzay, fen bilimleri, matematik, dene-yap atölyeleri ile çocuklarin belki içerisinde spor yapabilecekleri, sanati da konusabilecekleri, sohbet edebilecekleri ve çay içebilecekleri bütüncül bir kompleksi insallah önümüzdeki 5 yilda gerçeklestirecegiz” dedi.

Ercan, gelecek 5 yil içerisinde yapmayi vaat ettikleri “Sincan Spor Vadisi” sayesinde gençlerin ve çocuklarin hem tabiatla daha iç içe bir hayat yasayabileceklerini hem de her türlü sportif aktiviteleri yapabileceklerini kaydetti.

Sincan’da bulunan 350 dönümlük orman arazisini belediye uhdesine kazandirdiklarini belirten Ercan, 350 dönümlük arazide yeni projeler gerçeklestireceklerini söyledi.



Doga Kart

Geri dönüsümde de Sincan Belediyesi olarak önemli islere imza attiklarini kaydeden Ercan, yapacaklari “Doga Kart” projesi ile evinde yag ayristiran vatandaslara market alisverislerinde kullanabilecekleri kredi miktari aktaracaklarini belirtti.

Ayrica Ercan, görev süresince yapilan yüzme havuzu ve spor alanlari gibi alanlari daha fazla artiracaklarinin vaadini de sözlerine ekledi.

AK Parti Genel Baskanvekili Mustafa Elitas, Rabia ve bozkurt isareti yapan insanlari sandiga götürerek, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhur Ittifaki’ni yukari tasimak siarinda olduklarini kaydetti.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ömer Ileri, Sincan’in 31 Mart’a hazir oldugunu belirterek, "Sincan yükselecek, Ankara hizlanacak diyoruz" ifadelerini kullandi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskan Yardimcisi Yasar Yildirim ise Ercan’in 31 Mart’ta yapilacak olan yerel seçimlerde kazanacagindan endisesinin olmadigini kaydetti.

AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay da CHP’nin Ankara, Izmir ve Istanbul’da hiçbir sey yapmadigini ve verdikleri hiçbir sözü tutmadiklarini dile getirdi.

Toplantiya Ercan’in yani sira AK Parti Genel Baskanvekili Mustafa Elitas, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ömer Ileri, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskan Yardimcisi Yasar Yildirim ve AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay katildi.

Kaynak: İHA