Kasapoglu Açiklamasi 'Inaniyoruz Ki 31 Mart 2024, Izmir'in Kayip Yillarini Artik Geride Birakma Yili Olacak'

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakani, AK Parti Izmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoglu, Izmir’in Bayrakli ilçesi Belediye Baskan adayi Bilal Kirkpinar’in proje tanitim toplantisinda, "Inaniyoruz ki 31 Mart 2024, Izmir’in kayip yillarini artik geride birakma yili olacak" dedi.

Kasapoglu Açiklamasi 'Inaniyoruz Ki 31 Mart 2024, Izmir'in Kayip Yillarini Artik Geride Birakma Yili Olacak'
Izmir’in Bayrakli ilçesinde Cumhur Ittifaki Belediye Baskan adayi Bilal Kirkpinar proje tanitim toplantisi düzenledi.

Toplantiya katilan önceki dönem Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Kasapoglu, yaptigi konusmada Izmir’in tüm ilçeleriyle birlikte gerçek belediyecilikle tanisma vaktinin geldigini söyleyerek, "Izmir’i hizmetten mahrum birakanlara, bu sehrin insanlarina hizmeti tattirmayanlara 31 Mart aksami Izmirli artik yeter dur diyecek” dedi.

Kasapoglu, “Izmir Büyüksehir’de Hamza Dag baskanimizla, ilçe belediyelerinde Cumhur Ittifaki’nin birbirinden degerli baskan adaylarimizla bu yolu yürüyoruz ve inaniyoruz ki bu sehre, bu halka belediyecilik nedir onu hep birlikte yasatacagiz. Bayrakli’nin hanimefendileri, beyefendileri, kiymetli gençleri, piril piril çocuklari bu sehirde daha konforlu yasamayi hak ediyorlar. Daha güvenli evlerde oturmayi, daha yesil alanlarda gününü geçirmeyi, sporuyla, sanatiyla, kültürüyle vakitlerini daha nitelikli sekilde degerlendirmeyi hak ediyorlar. Daha mutlu olmayi hak ediyorlar. Burada Bayrakli’ya gönülden hizmet etmeye talip bir kardesimiz var. Bilal Kirkpinar var. Spordan sanata, yesil alanlardan egitime herkesi ilgilendiren, herkese dokunacak birbirinden kiymetli çok özel projelerini görüyorsunuz. Bu projeler çok önemli. Bu projeleri dogru anlatmak, dogru tanitmak çok önemli. Inaniyorum ki Bilal kardesim bes yil boyunca bu projeleri ile Bayrakli’yi hak ettigi hizmete kavusturacak. Bu salondaki heyecan çok güzel. Ancak seçim sandikta kazaniliyor. Bu heyecani 31 Mart günü sandikla taçlandirdigimizda Bayrakli’miz kazanacak, Izmir’imiz kazanacak” diye konustu.



"Biz is birligimizi Izmir halki ile yapiyoruz"

“Biz gelmedik dava için bizim isimiz sevgi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik" diyerek konusmasina devam eden Kasapoglu, "Tüm Izmir’e gönüller yapmaya, birlikte yürümeye, birlikte kosmaya geliyoruz. Bizim kitabimizda ötekilestirmek yok, bizim kitabimizda ayristirmak yok, kucaklamak var, birlestirmek var. 85 milyonu etle tirnak gibi bir arada tutmak var. Biz ona talibiz. Baskalari kimlerle isbirligi yaparsa yapsin, ne tür maceralara girerlerse girsinler biz isbirligimizi Izmir halkiyla yapiyoruz. Inaniyoruz ki 31 Mart 2024, Izmir’in kayip yillarini artik geride birakma yili olacak" dedi.

Kaynak: İHA