Organlarini Bagislayan Vali Çelik Ve Emniyet Müdürü Özdemir'e Tesekkür Belgesi

’3-9 Kasim Organ Bagisi Haftasi’ etkinlikleri çerçevesinde organlarini bagislayan Nigde Valisi Cahit Çelik ve Nigde Il Emniyet Müdürü Adnan Özdemir’e Organ Nakil Birimi’nden tesekkür belgesi verildi.

Organlarini Bagislayan Vali Çelik Ve Emniyet Müdürü Özdemir'e Tesekkür Belgesi
Nigde Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Dr. Ögr. Üyesi Yakup Çetinkaya ve Organ Nakil Birim Sorumlusu Hemsire Sevgi Gökçegöz, 3-9 Kasim Organ Bagisi Haftasi’nda organlarini bagislayarak organ bekleyen hastalara umut olan Vali Cahit Çelik ve Il Emniyet Müdürü Adnan Özdemir’i makaminda ziyaret ederek, tesekkür belgesi takdim ettiler. 3-9 Kasim Organ Bagisi Haftasi etkinlikleri çerçevesinde yapmis oldugu bagis ile organ bagisina duyarliligi ve farkindaligi artirmak isteyen Vali Çelik, vatandaslari bir form doldurarak organlarini bagislamaya davet etti. Türkiye’nin organ nakli faaliyetleri için yeterli donanima, deneyimli nakil ekiplerine ve nakil merkezlerine sahip oldugunu söyleyen Nigde Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Dr. Ögr. Üyesi Yakup Çetinkaya; asilmasi gereken en önemli sorunun bagis oranindaki yetersizlik oldugunu söyledi.



"Her bagis yeni bir hayattir" diyen Çetinkaya; "Nigde Egitim ve Arastirma Hastanesi olarak Organ Nakil Birimimizle organ bagisi yapmak isteyen vatandaslarimiza hizmet vermekteyiz. Gelecek dönemler için ise yeni farkli alanlarda nakil hedeflerimizi gerçeklestirmek üzere çalismalarimiz devam etmektedir. Bagis varsa hayat vardir" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA