Eskisehir'de Yagmurla Birlikte Gelen Çamur Araç Sahiplerini Üzdü

Eskisehir’de sabaha karsi toz tasimiyla birlikte olusan yagmur sonrasinda araçlar üzerinde çamurlarin meydana gelmesi vatandaslari üzerken, oto yikamacilari sevindirdi.

Eskisehir'de Yagmurla Birlikte Gelen Çamur Araç Sahiplerini Üzdü
Eskisehir’de toz tasinimi nedeniyle sabaha karsi yagan yagmurla karisik çamur park halindeki araçlarinin üzerini kapladi. Araçlarini yikayip evlerinin önüne par eden vatandaslar durum karsisinda saskinlik yasandi. Araçlarini tekrar yikayacagini söyleyen sürücüler durumdan mustarip olduklarini belirtti.

“Tertemiz yapmistim, maalesef yagmurla karisik toz yagmis”

Aracini dün yikadigini fakat sabah tozlu buldugunu belirten Mehmet Tasdelen, “Dün arabami yikamistim aslinda. Sabah kalktigimda bu sekilde aracimi buldum, toz yagmis. Böyle görünce içime sinmedi, oruçluyuz malum bir yere de çok çikmiyorum. Canim sikildi arabayi yikayayim dedim. Sultandere Mahallesi’nde bir evim daha var onun bahçesinde yikarim arabami” dedi.

Araci toz içinde kalan bir baska sürücü Hasan Bas ise söyle konustu;

“Yagmurlu ve çamurlu halde sabah sabah gördük aracimizi. Toz içeresinde kalmis aracim. Aslinda önceki gün yikamistim arabami, tertemiz yapmistim. Maalesef yagmurla karisik toz yagmis. Biraz kalin bir toz tabakasi var kaporta üzerinde. Yeni yikatmistim, yikamalarda pahali malum, yeniden yikatmak zorunda kalacagim.”
Kaynak: İHA