Bozkurt Belediyesinin Ramazan Etkinligine Binlerce Kisi Katildi

Bozkurt Belediye’si sebze pazarinda binlerce kisinin katilimiyla iftar programi düzenledi.

Bozkurt Belediyesinin Ramazan Etkinligine Binlerce Kisi Katildi
Bozkurtlularin birlikte oruç açtigi iftar yemegi sonrasi vatandaslara semazen gösterisi, Karagöz ve Hacivat Gölge oyunu, ve illüzyon gösterileri izletildi. Etkinlikte konusan Bozkurt Belediye Baskani Birsen Çelik, “Bozkurt’umuzda gerçeklestirdigimiz iftar yemegimiz ve etkinlik programimizda hemsehrilerimizle bir araya geldik. 7’den 70’e unutulmaz bir aksam yasadik” dedi.



Bozkurt’ta Ramazan coskusu ilçe mahallelerinde yasanmaya devam ediyor. Bozkurt ilçe merkezinde düzenlenen toplu iftar etkinliginde binlerce Bozkurtlu orucunu birlikte açti. Toplu iftar etkinligi sonrasi semazen gösterileri, illüzyon gösterileri, Hacivat ve Karagöz gölge oyunu ve çocuklar için de çesitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlik sirasinda yaptigi konusmada 10 yildir görevde oldugunu söyleyen Baskan Çelik, “10 senede pek çok güçlügü açtik pek çok hizmet getirdik ve sene daha bunun için sizlerden bir destek bekliyorum. Daha yapacak isimiz Bozkurt Denizli’nin parlayan yildizi yapacak projelerimiz var. O nedenle diyorum ki 31 Mart’ta oldu Insallah. Hepimizin oruçlari kabul olsun, dualari kabul olsun. iyi ki varsiniz. Etkinligimiz ilgili hepinize iyi eglenceler diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA