Saricaoglu Açiklamasi 'Sahte Anketler Ile 'Baskanlik Hayali' Kuranlar, Seçim Günü Uyanacak'

Samsun’un Kavak Belediye Baskani ve Adayi Ibrahim Saricaoglu, “Sahte anketlerle baskanlik hayali kuranlari halkimiz pazar günü uyandiracak insallah” dedi.

Saricaoglu Açiklamasi 'Sahte Anketler Ile 'Baskanlik Hayali' Kuranlar, Seçim Günü Uyanacak'
Seçim çalismalarini sürdüren Kavak Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Belediye Baskan Adayi Ibrahim Saricaoglu, Tatarmuslu ve Seyhresul Mahallelerinde vatandaslarla bir araya geldi. Ziyaret ettikleri her noktada vatandaslarin büyük ilgisi ve sevgisi ile karsilastiklarini anlatan Saricaoglu, “Sahte ve çakma anketlerle baskanlik hayali kuranlari, ilçemize kazandirdiklarimizi inatla görmek istemeyenleri halkimiz pazar günü verecegi oylariyla uyandiracak insallah” ifadelerine yer verdi.

Göreve geldiklerinden itibaren ilçede çok güzel isler yaptiklarini, Kavak ile alakali gelen her taleple ilgilendiklerini ifade eden Saricaoglu, ilçenin tüm mahallelerinde halkin daha rahat yasam sürmesi için çalistiklarini ifade etti.

Saricaoglu, “Biz yerel yöneticiyiz, bu ilçenin belediye baskaniyiz. Dolayisiyla burada yasayan binlerce insana karsi bir sorumlulugumuz var. Yaptigimiz hizmetinde, yapamadigimizin da bir vebali var. O nedenle sürekli olarak ilçemizi daha ileri nasil tasiriz düsüncesindeyiz. Yani Kavak’la yatip, Kavak’la kalkiyoruz. Bizim ilçemize karsi heyecanimiz var. Birileri inatla sehre kazandirdigimiz hizmetleri görmemekte direniyor, sahte anketlerle kendilerini ‘baskan’ görüyorlar ama bu millet pazar sabahi verdigi oylarla hem onlari uyandiracak, hem de ilçenin nereden nereye geldigini gösterecek” seklinde konustu.

Kaynak: İHA