Bolu'da Samanlik Ve Traktör Alev Alev Yandi

Bolu’nun Mengen ilçesinde çikan yanginda samanlik, traktör ve ev kullanilamaz hale geldi. Olay yerine sevk edilen Mengen Belediyesinin itfaiye aracindan tazyikli su çikmasini saglayan hortum pompasinin çalismamasi ise vatandaslarin tepkisine neden oldu.

Bolu'da Samanlik Ve Traktör Alev Alev Yandi
Düzagaç köyünde ikamet eden Hasan Köpür’e ait samanlikta, gece saat 01.30 siralarinda yangin çikti. Rüzgarin da etkisiyle büyüyen yangin, samanligin bitisigindeki Köpür’e ait eve de siçradi. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve Orman Isletme Müdürlügü ekipleri sevk edildi. Yangin, ekiplerin ve köydeki vatandaslarin çalismasi neticesinde söndürüldü. Yanginda Hasan Köpür’e ait samanlik, içerisinde bulunan traktör ve ev kullanilamaz hale geldi.

Olay yerine sevk edilen itfaiye aracindan tazyikli su çikmasini saglayan hortum pompasinin çalismamasi vatandaslari isyan ettirdi. Duruma tepki gösteren Vural Turhan, "Orman Isletme Müdürlügüne bagli arazözler gelmese, Mengen Belediyesi’nin itfaiye araçlarinin hortum pompasi çalismiyor. Adamin traktörü yandi, samanligi yandi, ev tutustu. Sag olsun arazözler geldi de evi kurtardik. Mengen Belediyesi’nin en asil görevi itfaiyedir. Itfaiyenin pompasi çalismiyor. Bu ne demek? Vatandaslarin cani bu kadar ucuz mu?" dedi.

Kaynak: İHA