Baskan Togar Açiklamasi 'Sevdalisi Oldugumuz Tekkeköy Için Her Zaman Çalisacagiz'

Samsun’un Tekkeköy Belediye Baskani ve Yeniden Refah Partisi Adayi Hasan Togar, “Sevdali oldugumuz ilçemizde oynanan oyunlara ‘dur’ dedik, aday gösterilmedik. Milletimizin istegiyle mücadeleden hiç vazgeçmedik. Bu ilçenin felaketi olacak kirli yatirimlara karsi Tekkeköy bize sahip çiksin” dedi.

Baskan Togar Açiklamasi 'Sevdalisi Oldugumuz Tekkeköy Için Her Zaman Çalisacagiz'
Samsun’un lokomotifi olan Tekkeköy’de 10 yilda 312 hizmete imza atildi. Tekkeköy Devlet Hastanesi, Yari Olimpik Yüzme Havuzu, Yasar Dogu Spor Salonu, Tekkeköy Gençlik Merkezi, Samsunspor 19 Mayis Stadyumu, Fuar ve Kongre Merkezi, Samsun Lojistik Merkezi, Yeni Organize Sanayi Bölgesi, 7,5 kilometreyle en uzun bisiklet yolu, parklar, hali sahalar, köy konaklari, sosyal belediyecilik çalismalari gibi dev hizmetler ilçeye kazandirildi.

10 yilda yapilan hizmetlerle en basarili ilçe belediyesi olarak gösterilen Tekkeköy’ün Belediye Baskani Hasan Togar, kirli yatirimlara karsi çiktigi için bazi güç odaklarinca AK Parti’den aday gösterilmedigini, vatandaslarin yogun istegiyle Yeninden Refah Partisi’nin adayi olarak girdigini söyledi.

Togar, seçimlerde ‘Daha Yapacak Çok Isimiz Var’ diyerek on binlerce vatandasi arkasina topladi.

“Atakum’un 10 yil oldu daha temeli yok"

Togar, “Bu ilçe için mücadele ettik, bu yatirimlari bu ilçeye biz getirdik. Tekkeköy Devlet Hastanemizin yerini rekor bir zamanla 3 ay içinde hazirlayarak teslim ettik. Atakum’un 10 yil oldu daha temeli yok. 10 yil içinde 228 dönüm arazi üretmisiz. Tekkeköy Belediyesi 10 yil içerisinde o konforlu yollari, köy konaklarini ve hali sahalari ürettigi bu kaynaklarla yapti. Bu ilçeyi 10 yilda dev hizmetlerle bulusturduk. Tekkeköy Devlet Hastanemiz ilçemizin 100 yildir hayali ve kanayan bir yarasiydi. Bu yarayi kapatmanin mutlulugunu yasiyoruz. 10 yil içerisinde ilçemize 13 yeni okul kazandirdik. 71 noktada çocuk parklari yaptik. 2 adet hanimlar konagi, 10 adet köy konagini ilçemize kazandirdik. Tarihi degerlerimize sahip çikarak restore ettik. Asirlik imar problemlerini bitirdik. Sosyal belediyecilik hizmetleriyle örnek olduk. 154 kilometre beton yol, 61 km sicak asfalt, 224 kilometre sathi kaplama ve 154 kilometre tas parke yol çalismasi yaptik. Ilçemizde modern kentlesmenin gelisimi adina 402 kilometre imar yolu açtik. Daha sayamayacagimiz birçok hizmetle kentimizi ileri götürüyoruz. Bu bir yürek isi, sevda isidir, sevdalisi oldugumuz bu ilçe için her daim çalismayi sürdürecegiz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA