Tip Ve Hukuk Profesörü 64 Yasinda Avukatlik Stajini Tamamlayip Cübbe Giydi

Samsun Ondokuz Mayis Üniversitesi (OMÜ) Tip Fakültesi Ögretim Üyesi ve Ali Fuad Basgil Hukuk Fakültesi Dekani Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil, 64 yasinda avukatlik stajini tamamlayarak törenle cübbe giyip, avukatlik ruhsatini aldi.

Tip Ve Hukuk Profesörü 64 Yasinda Avukatlik Stajini Tamamlayip Cübbe Giydi
Samsun Adliyesi Isa Fidan Konferans Salonu’nda 16 avukat adayi için cübbe giyme töreni düzenlendi.

Törende avukatlik stajlarini tamamlayan 16 aday yemin ederek cübbe giyip, avukatlik ruhsatlarini aldi. OMÜ Tip Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dali Ögretim Üyesi ve Ali Fuad Basgil Hukuk Fakültesi Dekani olan Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil de cübbe giyenler arasinda yer aldi. Tip ve hukuk profesörü olan Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil, 64 yasinda avukat olup ruhsatini teslim aldi. Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil’e cübbesini Samsun Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Sabri Kiliç ve Samsun Barosu Baskani Av. Pinar Gürsel Yildiran giydirerek, kendisini tebrik etti.

Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil, "Güzel bir gün benim için. Hukuk alaninda da bu mertebeye gelmis oldum. Çok memnunum. Umarim genç arkadaslar için de bu yasta buraya gelen biri olarak örnek de olabilirim. Hukukun üstünlügünü elimden geldigince yerine getirmeye çalisacagim. Meslegi en iyi sekilde icra etmeye çalisacagim" dedi.

Kaynak: İHA