Karadeniz Eregli'de Trafik Denetimleri Artirildi

Zonguldak’in Eregli ilçesinde Eregli Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli Trafik Sube Ekipleri Çetin Apatay Bulvarinda otomobil ve ticari araçlara yönelik uygulama yapildi.

Karadeniz Eregli'de Trafik Denetimleri Artirildi
Trafikte düzeni ve huzuru saglamak amaciyla Emniyet Müdürü Hasan Ünlü’nün direktifleri dogrultusunda özel bir uygulama gerçeklestirildi.

Ilçe genelinde basik araçlara, yüksek sesle müzik çalan otomobillere ve abartili egzoz kullanan sürücülere yönelik denetimler artirildi. Ekipler, araçlari tek tek durdurarak sorgulama yapti. Evraklarinda eksik olan araç sürücüleri ise ceza yemekten kaçamadi.

Sabah saatlerinde baslayan ve gün boyunca devam eden uygulamalar çerçevesinde, denetlenen araç sayisinin fazlaligi ve uygulanan cezalar, trafikteki diger sürücülere de uyari niteligi tasidi. Eregli Emniyet Müdürlügü’nün trafikteki düzen ve disiplini saglama konusundaki bu kararli tutumu, vatandaslar tarafindan memnuniyetle karsilandi. Vatandaslar özellikle gece saatlerinde yüksek ses ve egzoz gürültüsü nedeniyle yasadiklari rahatsizligin bu tür uygulamalar sayesinde azalacagini umut etti. Emniyet Müdürü Hasan Ünlü ve ekibinin sürdürdügü denetimlerin ilçede olumlu bir trafik kültürünün olusmasina katkida bulunmasi bekleniyor.
Kaynak: İHA