Bayburt'ta Seçim Güvenligi Toplantisi Gerçeklesti

31 Mart 2024 tarihinde yapilacak olan Mahalli Idareler genel seçimlerinin Bayburt’ta huzur ve güven ortaminda geçmesi için alinacak tedbirlerin ve yapilacak çalismalarin görüsüldügü Seçim Güvenligi Toplantisi Vali Mustafa Eldivan’in baskanliginda gerçeklesti.

Bayburt'ta Seçim Güvenligi Toplantisi Gerçeklesti
Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde yapilan toplantida; seçimlerle ilgili genel esaslar, seçim öncesi sirasi ve sonrasinda alinacak güvenlik tedbirleri, uyulmasi gereken yasal sorumluluklar ve seçim günü yasaklari ile ilgili konular görüsüldü.

Seçimlerin Bayburt’ta huzur ve güven içerisinde yapilmasi için her türlü güvenlik tedbirinin alindigini belirten Vali Mustafa Eldivan, “31 Mart 2024 tarihinde yapilacak olan Mahalli Idareler seçim sürecinin Bayburt’umuzda huzur ve güven içerisinde geçmesi için gerekli tedbirleri aliyoruz. Polis ve jandarma teskilatimiz seçim öncesi ve seçim sonrasinda alinmasi gereken tedbirlerle ilgili çalismayi hassasiyetle yürütüyorlar. Seçimin sihhat ve selametini saglayarak oy verme günü ve sonrasinda herhangi bir olumsuzluga meydan vermemek için bütün birimlerimiz görevleri basinda olacaklardir. Bayburt’umuza yakisir bir sekilde seçim ortamindan çikacagimiza inancim tamdir.” diye konustu.

Kaynak: İHA