Baskan Atli; 'Tekstil Ve Tarimda Yapay Zekayi Kullanacagiz'

Babadag Belediye Baskani Ali Atli, sera ile modern tarimi yerinde inceleyerek, ilçede tarim ve tekstil faaliyetlerinde yapay zekanin kullanilacagi yeni projelerin müjdesini verdi.

Baskan Atli; 'Tekstil Ve Tarimda Yapay Zekayi Kullanacagiz'


Babadag’da tarimi, dokumayi ve turizmi projelerinde ön plana aldigini ifade eden Babadag Belediye Baskani Ali Atli, yeni dönem ile ilgili projelerini açiklamaya devam ediyor. Baskan Atli, ilçede modern tarim tesisini ziyaret etti. Baskan Atli, yeni dönem projeleri için yapay zekanin da kullanilacagi ortak projeler üzerine mutabakat saglandigini açikladi.

Tarim tesislerini yerinde inceleyen Baskan Atli ve ekibi belediye destegi ile yeni dönemde ilçenin tarimini gelistirmeye yönelik projelerinin bu strateji ve teknoloji ile saglanmasi gerektigini ifade etti.

Konu ile ilgili açiklamada bulunan Baskan Atli, “Ilçemizde konfeksiyon otomat imalati yapan ve ayni zamanda gerçeklestirdigi sera ile modern tarim tesisini ziyaret ettik. Önümüzdeki dönem ilçemizde tarim ve tekstil sektöründe yapay zeka teknolojisini kullanarak gerçeklestirecegimiz ortak projeler konusunda mutabakat sagladik” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA